Habar nu aveti ce inseamna un baiat rau.
toti va ganditi la bodyguarzi, cocalari, batausi sau tipi cu un tupeu nesimtit.
Din cate stiu eu fetele sunt atrase de baieti care au incredere in ei si stiu ce vor( de cei mai mult cei "rai" sunt asa)
E mai multa aventura. Are curajul sa spuna ce gandeste si e mai diferit de ceilalti. Baietii buni par plictisitori dar nu e intodeauna asa. Depinde rau in ce sens, daca injura pe toata lumea si nu suporta nimic, ala nu mai e rau e idiot.
Cea mai mare porcărie ai zis-o acum! Fetele caută tipi care să le iubească, să le protejeze. Bine, depinde de cât de „rău" e tipul. Nu cred că o fată ar suporta un mitocan și un șmecher lângă ea . Eu zic că fetele caută băieți frumoși, cu o fire plăcută, amuzanți, protectori, care să le respecte...
Uite...eu, de exemplu am o personalitate dură și vorbesc foarte mult. Dar, îmi place de un tip mai timid care e mai ciudat. Contează ca cei doi să se completeze și să se înțeleagă. E o prostie faza cu : fata bună + băiatul rău = chimia perfectă!
Tu esti mascul nu femela man, ca mascul e de datoria ta sa fi dur, puternic si hotarat, desigur ca fetelor le place vaieti rai pentru ca le asigura protectie da cu unu care e ca o fetita ce sa faca
Eh, hai să-ţi spun cum stă treaba.
Spune-mi cu cine umbli ca să-ţi spun cine eşti. Cam aşa stă treaba, multe fete se umilesc singure, şi au dificultăţi în a ''citi'' oamenii.
Se bagă într-o relaţie cu băieţi care nu dau 2 bani pe ele iar când le tratează cu indiferenţă şi le umilesc în ultimul hal, ele tot vor să-i schimbe ( că cică golanul ştie să iubească ).
Trebuie să fii naivă să mai stai lângă un băiat după ce se comportă urât cu tine. De la o jignire poate să ajungă la o palmă după la perfuzi în spital.
Îşi merită soarta multe fete.
Păi trebuie să fi naivă să mai stai lângă cineva care se comportă urât cu tine creezând că îl poţi tu schimba şi alte porcării.
Fetele mai nou refuză băieţii cuminţi, romantici, timizi care au de oferit dragoste.
Cica se simt mai "protejate". Dupa cum spunea cineva mai jos protejate de ce nu inteleg dar na. Putem spune mai bine ca le plac baietii cu tupeu decat aia timizi.Acum serios ce sa faci cu un baiat timid?
Majoritatea fetelor prefera baietii "rai" nesimtiti care umbla cu toate curvele si fac glume porcoase pentru ca sunt mai usor de agatat.Eu nu suport astfel de baieti, ci ii apreciez si ii prefer mai mult pe cei "cuminti".
E o vorba : " Fetelor rele le plac baietii buni si fetelor bune le plac baietii rai"...Dar probabil ca ti se pare tie... Poate sunt si fete din astea, dar alea trebuie evitate mai mult femeile din ziua de azi vor numai dragoste si sex (mai rau ca baietii).
Sincer,fetelor mai mici (max. 11 ani) le plac baietii mai mari (de ex. cei de 13-14 ani). + Fetele cica se simt in siguranta langa un baiat,, rau,,. Baiatul acela are o reputatie, e respectat, iar fetele pot prinde si ele o reputatie.
Ne simtim mai protejate lanaga un baiat "rau" Pare mai sexi Binee acum nici un baiat foarte rauu ) Un baiat in limita bunului simt sa stie sa faca femeie de langa el sa se simta iubita, apreciata, in siguranta langa el.Cred q fraza asta cu "imi plac baietii raii" Ai auzito de cele mai multe ori la pustoiace
Protejate de ce? Intotdeauan mi s-a parut o afirmatie imbecila.
Protejate in sensul in care cineva se ia de tine pe strada, sa nu trebuiasca sa te iei tu ca fata de el. Sau in cazul in care intri intr-o situatie deranjanta sa stii ca ai un tip care iti va lua partea. Ai fi uimit cati sociopati exista in zilele noastre.
Si fata aia e sigura ca respectivul ii va rezolva ei conflictele? Ai fi uimita in cate rahaturi nu intrii daca iti vezi de viata ta.
Nici nu am spus ca poti fi sigura 100%, insa un tip mai rau da impresia ca ar putea sa te apere, mai mult decat un tip caruia ii este rusine si sa vorbeasca in public. Crede-ma ca de multe ori intri in belele si cand iti vezi de treaba ta. Se vede ca nu esti fata. Banuiesc ca nu ai fost urmarit de diversi tipi pe strada aiurea cate 10 minute sa-ti spuna ce te-ar f*** si nici nu a trebuit sa ii ignori tipi care se holbau la tine cu minutele incontinuu fara sa isi mute privirea. La astfel de sociopati ma refer, pe care fara ii incurajezi, la care nici nu te uiti, dar care se iau de tine in public cand nu te astepti.
In astfel, de cazuri ai cat de cat impresia ca daca l-ai suna pe prietenul tau sa vina, te-ai duce la el sau ai fi cu el, ai fi protejata si nu i-ar fi frica sa se ia de cei care se iau de tine.
Am citit o droaie de articole despre faptul ca "fetelor bune le plac baietii rai" si am ajuns la o concluzie. Inainte sa trec la subiect, tin sa precizez ca nu am pretentia sa ma laud si nu ma consider absolut deloc un "guru" al relatiilor, ci pur si simplu vreau sa va spun adevarul. Prin baiat rau nu trebuie sa intelegem un golan cretin care se ia de oameni fara motiv, care este extrem de arogant, injura, bea si fumeaza. Fetele care sunt atrase de asemenea baieti, sunt intr'adevar niste idioate. Un baiat rau inseamna altceva, si anume: un tip extrem de glumet, chiar nebunatic, care te face sa razi mereu, care incalca regulile mai absurde, care nu se lasa calcat in picioare, caruia nu ii este frica sa incerce ceva nou, care are incredere in sine, caruia nu'i pasa de barfele si criticile celorlalti si face in continuare ceea ce'i place, care merge pana in panzele albe ca sa'si atinga scopurile, adica este ambitios si hotarat, care are incredere el, si nu in ultimul rand, care se poarta normal si respectuos in aceeasi timp. Pe de alta parte, baietii "cuminti" sunt de multe ori niste pampalai fricosi. Nu riposteaza nici fizic, nici verbal cand cineva se ia de ei, spun mereu "da", "asa e" ca sa nu jigneasca cealalta persoana chiar daca adanc in sufletul lor nu sunt de acord, nu au curajul sa se afirme sau sa iasa din zona de confort, si cel mai rau, cred ca daca fac un gest dragut unei fete, respectiva ii este datoare cu o relatie. Astia sunt niste sclavi ratati de 2 bani si in niciun caz baieti cuminti.
linarkfts întreabă: