| FaraNume1245 a întrebat:

De ce fetelor le plac mai mult baietii feminini?

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ipoteza ta este falsa.

| OnuOnulică a răspuns:

E mai la moda acum...li se par mai adorabili la fel si cei care au tumblr...
Oricum stai linistit e ceva trecator happy

| 拉维尼亚 a răspuns:

Pentru ca sunt mult mai draguti, rari, originali, speciali ♥

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Sincer nu stiu si eu am observat asta cred ca femininul trage la femin ceva de genul asta parea mea baietasi astea feminini is asa mai gay si poate asta le place fetelor P.S nu deveni gay e pacat

| KiLLYoUMTFK a răspuns:

Pentru ca automobile

| NoName0x0 a răspuns:

Daca prin feminini intelegi dragastosi, amabili, romantici, care se prostesc, etc... Te anunt ca le plac fiindca fetelor le place sa se simta iubita, iar genul asta de baiat, multor fete, din punctul meu de vedere, va placea intotdeauna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dima_Alexandru_1994):

laughing. nu se devine gay, asa te nasti. mai lasa religia si citeste si alte chestii ca ai 20 de ani

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da cine a zis ceva de religie?
'am zis ca e pacat de el sa devina gay laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dima_Alexandru_1994):

Hmm. cred ca am vazut prea multe posturi de genu si majoritatea erau religiosi. laughing a inceput sa daune grav sanatatii site-ul asta se pare. totusi la partea cu "nu se devine gay, asa te nasti" nu am gresit.

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acolo da s-ar putea sa ai dreptate nu te contrazic laughing laughing

| Liviu a răspuns:

Mna,la unele femei le plac barbati, altora le plac barbati cu tenta de fetita.Acum ce sa fac? Asta e, unii sunt 'inzestrati' cu un ten fin, cu o fizionomie de copil, si asta gasesc amuzant.Insa care va fi mai respectat in lume,ala cu un chip de copil angelic de care ar putea face misto si ciorile, sau acela care arata mai matur? In plus fetele/femeile tind sa se plictiseasca cam repede, roul unei femei ar fi sa fie fina, jucausa, si sa para mai mica de varsta.barbatu trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu se spune happy

| DelphhiN a răspuns:

Nu e vorba de baieti feminini, e vorba de baieti care se ingrijesc si care le ofera atentia de care ele au nevoie

| LoseYourMind a răspuns:

Total eronata parerea ta!
Bine, daca e unul atat de feminin precum Cristi din Banat, e perfect

| aumih16 a răspuns:

Eu am mai auzit de denumirea asta baieti feminizati! doar! dar baieti feminini in nici un cazlaughing

| aumih16 a răspuns:

Oricum se stie ca fetele femeile prefera barbatii baietii mai duri asa! mai musculosi! si cu bogatii lux adicalaughing

Întrebări similare