Pentru ca tu nu ai vointa sa ramai suparat DOAR PUTIN TIMP si pe urma sa privesti in fata
Problemele sunt de ambele parti dar din pacate recent am patit-o si eu si de cateva saptamani sufar f mult pentru o fata cu care am avut o relatie lunga dar s-a schimbat atat de mult incat nu o mai recunosc.asta e, asa e viata sunt si persoane bune la suflet care nu te-ar rani niciodata dar greu de gasit din pacate.
Sunt niste intrebari bune... chiar foarte bune, dar la care ar trebui ELE sa raspunda.
Putem sa spunem ca este un război intre femei și bărbați.
Femeile sunt supărăcioase, și foarte orgolioase, crezând ca ele sunt buricul pământului și fac ce vor ele.
-Ne uitam după o femeie care arata bine, pentru ca și ele sunt îmbrăcate, machiate, aranjate ca sa atragă bărbații.
-Cum am mai zis în prima ta întrebare, ele se cred buricul pământului, și nu le pasa dacă lașa în urma vreo durere în sufletul unui băiat.
Nu toate fetele sunt asa, crede-ma. Trebuie doar sa ai grija ce spui, ce faci si din nou sa ai mare grija. Fetele sunt ca paharele de sticla sau ca si serpii.Trebie sa fii atent
Si baietii dc nu ar fi asa?
Unii baieti sunt mai sentimentali altii mai inconstienti si retardati ( cocalari ).
Dar lasam manelisti la o parte, crezi ca un baiat nu poate plange din cauza unei fete? Un suflet rupt se repara greu si poate ramane cu amintirea mereu. Baietii nu sunt niste prosti ( sau cel putin unii... ) care se plimba dupa cum vrea o fata, daca aia e indiferenta nici el nu are motiv sa insiste.
Avand in vedere ca "ura" este cel mai sincer sentiment pana in prezent... intre ura si iubire si da o lupta in parte'n parte.
Barbiie întreabă:
anonim_4396 întreabă: