| reLaTioNN a întrebat:

De ce fetelor le trebuie baieti mai mari ca ele "pentru ca au penisul mai mare xD"

14 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mama da tu ai gandit inainte de a pune intrebarea asta? partea in ghilimele.la ea ma refer

| Crisu a răspuns:

E o intrebare sau ce? nu. fetele nu vor baieti mai mare ca ele pentru ca au penisul mai mare, ci pentru ca asa se procedeaza.se spune ca fetele sunt dezvoltate mintal cu 4 ani fata de baieti.

| RXN a răspuns:

Nu, pentru ca sunt mai maturi si se inteleg mai bine cu ei decat cu un tip mai mic.Eu,daca am 17 ani, cum as putea intretine o relatie cu un tip de 14-15? Am nevoie de un tip care sa-mi corespunda unor dorinte, iar reciproca e valabila. N-are nicio treaba penisul, poate doar experienta sexula la un moment dat, mai ales daca tipa e virgina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac baietii mai mari pentru ca gandesc mai binehappy unii din ei nu toti.

| Gabriella_1938 a răspuns:

Eu nu tin cont de varsta eu sunt cu vreo jumate de an mai mare decat prietenul meu si ma inteleg superbine cu el de fapt eu sunt genu` de fata care nu prea ma intereseaza chestiile astea ca trebuie sa fie baiatu` mai mare decat fata.
Nu vad sa scrie nicaieri asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii o absurditate chestia asta ce ai sp uh...ne simtim protejate si mai in siguranta langa baieti mai mari decat noi...ai gandit nasol :p. silly

| Razvan a răspuns:

Nu marimea penisului ci marimea portofelului conteazawinking

| Ирина19 a răspuns:

Pentru ca sunt mai destepti, mai maturi

| mario a răspuns:

Nu, ci pentru ca o fata este mai dezvoltata psihic fata de un baiat de aceeasi varsta. pur si simplu se intelege mai bine cu acei baieti mai invarsta.

| aty91 a răspuns:

Nu, doar pentru a diminua diferenta de mentalitate. Baietii se maturizeaza cam cu 2 ani mai tarziu fata de fete. Si de aici acea diferenta de varsta.

| Narfundo a răspuns:

Roxana si eu in cazul in care am 16 de ce trebuie sa suport o ranchinoasa de 13-14 ani? vezi ca nu este corect cum gandesti. Poate am si eu nevoie de o fata care sa imi respecte dorinteletongue o fata cu masina, blonda si cu bani.Eh,suna bine nuh? Exact asa faci si tu, nu iti place nuhlaughing

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

Personal cred ca baietilor le plac fetele de varsta cu ei sau chiar mai mari. daca fata mai mica e destul de matura si baiatul se intelege cu ea lucrurile decurg ok ca in multe relatii. daca fata ma mica nu e foarte coapta la dovleac atunci apare lipsa de respect din partea baiatului care o joaca pe degete, ii baga vrajeli ieftine si urmareste numai sa o arda happy am i right?

| Unique a răspuns:

Nu tocmai asta. Sunt fete de le place da, dar sunt fete care le plc baietii mai mari deoarece sunt mai maturi si stiu sa gandeasca mai bine
Nu ca neaparat pentru penis laughinglaughing

| IoanaSalvatore a răspuns:

Nu pentru ca au penisul mai mare
dar ce as putea sa fac cu unu de varsta cu mine sau mai mic? sa-l iau sa il cresc? raised eyebrows laughing))

[parerea mea on the phone

Întrebări similare