| Gabrielg29 a întrebat:

De ce fetelor nu le plac baietii cuminti?
Mereu am observat ca femeile prefera doar golanii, derbedeii.

De ce un baiat care a facut facultate si care sta cat de cat bine financiar nu este indragit de fete.

De ce sunt femeile atrase numai de baietii derbedei?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca sant proaste, pentru baietii cuminti exista fete contra cost si ii transforma in baieti rai.

| MskDesign a răspuns:

Probail pentru ca sunt deficiente.

| SweetMinion a răspuns:

E o chestie pe care barbatii obisnuiti nu o vor intelege. Barbatii normali fac doar presupuneri pe aceasta tema. Mai bine o lasi asa si iti gasesti o fata careia sa ii placa baietii cuminti.

| NumaiIdioti a răspuns:

Din nou aceeasi idioata ca de ce fetele aleg tiganii, derbedeii si etc. Pentru ca tu esti prea fatalau, d-aia. Iesi si tu in lume, nu rupe facebookul toata ziua

| Gabrielg29 explică (pentru NumaiIdioti):

Idi0t esti tu bai smecher virtal ce esti

| Gabrielg29 explică (pentru NumaiIdioti):

Mi-ai dovedit prin limbajul folosit ca esti un analfabet.

| NumaiIdioti a răspuns:

Intrebare*

| Rauldor a răspuns:

Din propria experienţă nu toate fetele/femeile preferă băieţii răi, doar cele care sunt cautătoare de senzaţii tari, şi de aventură sau vor să fie mama răniţilor.Vor să aibă rolul de salvatoare în relaţie, au impresia că vor putea să-l schimbe pe golan, sau derbedeu. Cele care sunt interesate de o relaţie serioasă nu procedează aşa.Îl acceptă pe bărbatul bun, şcolit, cât de cât bine situat financiar, pentru a construi o relaţie împreună.Vei găsi şi tu o asemenea fată/femeie.Că tu ai observat lucrul acesta, si ai generalizat cu "mereu" nu înseamnă că este aşa.Este ca şi cum am spune că toţi băieţii buni preferă panaramele sau curvele, ceea ce nu este adevărat.

| djlukass a răspuns:

Probabil ca nu stii sa alegi acea fata caruia nu ii plac chestiile astea la un barbat. Care cauta altceva

| MalevolentGirl a răspuns:

Ptr ca multe fete sunt curve.