Fiindcă nu poți avea încredere într un străin cu atât mai mult dacă e insistent, îți poate creea probleme și stres inutil.
E ca o ghicitoare cu raspuns in ghicitoare. Pentru ca sunt *prea* bagareti si insistenti. Nici eu nu as iesi cu o tipa care m-ar aborda asa.
Nu le plac!? Hmm...si eu care credeam ca de-asta nu am avut niciodata succes la femei, pentru ca nu sunt bagaret si insistent.
Nu, dar voiam să văd și alte păreri de la fete și motivele enumerate de ele.
Fiindcă acum cu rețelele de socializare, ai șansă să fi șmecher, să ai mai multe/mulți.
Voi vorbi strict de partea online pentru că doar la aceea mă încadrez.
Măi, eu cred că e ok să îi spui unei persoane care sunt intențiile tale încă de la început. Dacă vrei o relație sau sa te întâlnești e în regulă să îi spui că ai intenția asta ca să știi ce așteptări ai de la o persoană. Dar alta e că după două trei replici să îți zică să vă întâlniți sau să faceți o relație. Mai întâi îi spui persoanei ce intenții ai, vă cunoașteți și după vedem dacă ne întâlnim și după mai multe întâlniri vedem dacă vom fi într-o relație sau nu. Oricum eu nu cred în relațiile online, iar cei care vor să intri in relație cu ei după două trei convorbiri sunt niște disperați, poate chiar vor să te folosească drept pansament după o despărțire. Și crede-mă că am avut de aface cu o mulțime de băieți care după câteva schimburi de replici voiau să ne întâlnim sau chiar relație. Unii au devenit posesivi după 2-3 conversații online Mă întrebau de ce intru pe Facebook de nu știu câte ori pe zi dacă nu vorbesc cu ei, că dacă fac asta înseamnă că mai vorbesc cu altcineva. Și eu intram pe grupul clasei . Mi s-a părut o atitudine exagerată dat fiind faptul că nu eram într-o relație, si nici asa nu e sănătos.
Poate am eu pitici pe creier sau sunt de modă veche. E ok să îmi spui de relație doar ca intenție, dar nu ca si fapt din prima conversație. Vorbim de două trei ori și gata suntem iubiți! Să fim serioși! .
De proaste ce sunt. Pentru ca aia sunt singurii care le plac.
Si eu am fost abordat pe strada si mi-a fost cerut numarul de Telefon. Pentru asta nu am facut mare haz, ba chiar mi-a placut si am apreciat asta. Indiferent cum arata tipa. Poate numai de gay ma deranjeaza.
Pentru că sunt mulți care le fac asta și deja sunt plictisitie de asta, probabil( pe rețele sociale).
Haha tocmai asta se preda in scolile de seductie cu PUA scammers ) ca trebuie sa le abordezi pe strada, interesante raspunsuri de la fete prin comentarii
Unele sunt si proaste, nu le plac cei bagareti in seama dar cad prada unor loverboy (n.r. proxeneti) de pe retelele de socializare, o fi mai sigur pe retelele de socializare in mintea lor si sunt aia de pe strada aiurea...mai de astea nici nu imi e mila, sa ajunga toate la sosea.
Ca au unele aere ca nu le ajungi la nas, paduchioase de astea.
Pe cand fetele bune dau de tot felul de betivi si ordinari in viata...