| EuPentruVoi a întrebat:

De ce fetelor nu le place sa faca sex?
de ce baietii vrea sa faca sex?
e bine sa lingi o pasarica dupa ce a fost f*****?
care e cea mai buna pozitie de sex?
fetelor le plac spermul?
de ce se face laba?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Bai frate dar tu esti tare babalau.
1)Fetelor le place sa faca sex dar nu recunosc asta in public, recunosc doar persoanelor in care au incredere ca nu vor zice la nimeni. Daca ar zice ca le place si vor toata lumea lear considera curve, intelegi? de aceea asta nu se zice asa in public ca sa stie toata lumea
2)noi fiind baieti na, noi suntem facuti ca sa fim fertil, e o alta treaba la noi, nu e ca la fete, noi vrem sa face sex ca fi fetele de altfel dar noi spune, ni se pare cool sa zicem asta in gura mare, acum depinde de fiecare baiat...
3)daca ea se spala si se ingrijeste de igiena sa mereu/constant eu as zice ca da (din puct de vedere igienic), din punct de vedere moral depinde de fiecare baiat si de princiille lui, daca fata e o curva si va zice la toata lumea ca ai linso (iai facut sex oral) tu vei cadea de fraier...
5) poate vrei sa zici de sperma laughing in general nu le place, curvele care mereu o sug le place ca sunt obisnuite cu gustul si incepe sa le placa
6)masturbarea se face atunci cand esti excitat si vrei sa te descarci de impulsurile sexuale...
Sper ca team ajuat. Poate dai si tu funda! Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| francesca89 a răspuns (pentru Jony123):

Da si tu esti mare "babalau".
"noi suntem facuti ca sa fim fertili"? tu ai habar ce inseamna fertilitate?
Ce sfaturi poti da cand nici sa scrii corect nu poti?

| Jony123 a răspuns (pentru francesca89):

Bai, barbatii sunt facuti sa fie fertili, femeia doar o data pe luna, in timpul menstruatiei cand ovulul e proaspat, in acel moment femeia e f feritla, dar tu ce sa stii? da tu un sfat mai bun, tare desteapta te mai crezi. Eu stiu ce zic.

| francesca89 a răspuns (pentru Jony123):

Esti varza.

| Jony123 a răspuns (pentru francesca89):

Tu esti si mai si...

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Laba se face pentru ca omul mai are nevoia sa se simta (in al 9ª cer) unii au prietena si se masturbeaza altii nu, fetele la fel fac, si oricum fetelor le place sa faca sex pana crapa.

| justfreelove a răspuns:

1) O fata nu se da mare ca ii place sa faca sex, pentru ca asta o fac baietii pentru ea
2) Baietii teoretic se gandesc numai la sex- de fapt adevaru e ca daca ei nu aduc sexu in discutie si cum fetele nu fac nici ele asta atunci nimeni nu ar mai face sex
3) depinde de cine tongue In general sexul oral se face inainte nu dupa (stii tu preludiu) dar mai sunt unele persoane care au asfel de fantezii sa linga/ sa fie linse cand sunt murdare de sperma (tine de tine daca vrei sa faci asta sau nu)
4) Cea mai buna pozitie difera in functie de loc / de zona / de partener. De aceea te combini cu o fata ca sa cunosti mai bine cum sa o faci fericita.
5) depinde cat de curat este baiatul. (aici eu ca baiat prefer sa cred ca fetelor le place dar nu vor sa ne faca intotdeauna pe plac big grin)
6) laba- masturbarea - autosatisfacerea este ceva normal, atat la fete cat si la baieti pentru a elibera tensiune. In general se recomanda sa te autosatisfaci inainte de o intalnire cu o persoana necunoscuta ca sa nu mai fi stresat, sa poti fi tu insuti!

| RANGE a răspuns:

Auzi"fetelor le plac spermul"? rolling on the floor

| SEAL a răspuns:

Vor sa faca *

Răspuns utilizator avertizat
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Pentru noi e grozav pentru ele sunt niste chinuri groaznice inimaginabile. Logic ca si lor le place laughing. Altfel nu eram asa multi!

| dmnmrn a răspuns:

De ce baietii vrea sa faca sex? rolling on the floor)))))))))) invata dracu "linba" romana si apoi sa iti pui intrebari de genul laughing))))))