| Spinoasa a întrebat:

De ce fettelor va incepeti viata sexuala atat de devreme la 16-17 ani, totusi e o varsta mica. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| eelenaly a răspuns:

Poi daca citeai tu ce am citit acum cateva saptamani o copila care avea 11 ani intreba de cum poate sa faca sex anal si sex oral pentru ca nu vrea sa faca normal ca daca afla maicasa e nasol.Si ca nu vrea sa isi piarda prietenul ei care are 14 ani ca il iubeste enorm si etc... deci asta este foarte anormal, nu faptul ca la 16-17 ani isi incepe viata sexuala. Oricum nu prea mai sunt fete la 16-17 sa fie virgine e trist dar asta este lumea in care traim.Totusi eu locuiesc in islanda iar aici e normal ca fetele la 13-14-15 ani sa ramana insarcinate deci Romania e cat de cat ok fata de alte tzarihappy

17 răspunsuri:
| WooLove a răspuns:

Spinoasa@ intrebarea ta suna mai bine asa. "De ce fetele nu isi incepe viata sexuala la 12-13 ani" Aici majoritatea au intre 13-15 ani si toate forbesc numai de sex si Pozitii Sexuale... intrebarea ta este super ok doar ca unora li se pare penibila.

| Intelligence a răspuns:

Am 16 sunt cu un baiat de multa vreme, il cunosc f.bine.si totusi nu mi-am inceput`ohee hee
Dar cred ca de la 17 in sus e ok. daca te simti pregatita.de ce nu`?batting eyelashes
Medical.17 ani jumate este varsta minima.

| cupcake02 a răspuns:

Pai cum, daca au facut-o toate colegele lor, de ce sa fie ele mai prejos cu ceva? rolling on the floor

| bia0000 a răspuns:

Interesantanta intrebare, interesante intrebari
sincer in cercul meu de prieteni sunt multi care si-au inceput viata sexuala, dar ori au terminat liceul ori sunt cls a 12
sincer mi s-a propus dar n-am acceptat niciodat pentru ca
1.nu se face dupa o noapte de club
2.nu se face cu cineva pe care il cunosti de cateva saptamani
3.//---// care te constange cu chestia "daca nu,ma ducla alta",sau "daca nu aici o lasam"
Se face atunci cand esti pregatit,cand esti intr-o relatie stabila, cand poti sa iei singura decizia, vorba aia "nesilita de nimeni".Si crede-ma ca barbatii care stiu ce vor de la viata vor aprecia o femeie care n-a trecut prin bratele a 1000 de alti barbati si cand o intreaba de la ce varsta si-a inceput viata sexuala si ea zice la 13 deja ii da papucii sau o pastreaza numai pentru asta.Chiar si baietii rai, la maturitate nu la 16 ani, apreciaza fetele bune.
si cred ca cu asta am zis tot! Sau n-am dreptate, baieti?

| νєησм a răspuns:

Eu sunt de acord (daca as avea o fica) sa o las sa decida cand este ea foarte sigura chiar si la 14-15 ani mie imi place sa bucur copii si sa le ofer libertate.big grin

Răspuns utilizator avertizat
| BeLLLLLa a răspuns:

Ohooo
in ziua de azi e foarte rar la 16-17
laughing
cam trist da adevaratsad
sunt unele de la 10 pana la 16 ani
daap
:s

| allyssa a răspuns:

Daca la 16-17 ani ti se pare prea devreme, de cele care isi incep viata la 13 ani ce mai zici? asta e pana la urma; nu poti sa le schimbi pe aceste fete; astazi copiii se maturizeaza prea repede si nu intr-un sesn bun...

| SEAL a răspuns:

Tu esti vreo grasa complexata?

| AproapeDeInimaTa a răspuns:

Pai ar fi multe de zis pe tema asta dar:
unele o fac sa nu rada amici de ele
altele din curiozitate
altele ca asta e educatia pe care au primit-o (daca ma intelegi)
altele sunt obligate (constranse) "ori te culci cu mine ori ma duc la alta"... altele sunt prea naive
altele sunt pregatite sa faca pasul asta
la 17 ani mai e cum mai e sa iti incepi viata sexuala... dar ce zici de 14 - 15 ani cum e "moda" acum big grin

Răspuns utilizator avertizat
| NikoNik a răspuns:

Buna, parerea mea este ca fetele de varste mici. sunt foarte interesante de acest lucru, si ele fara sa isi dea seama isi incep viata sexuala repede, organele lor nu sunt inca dezvoltate incat sa isi inceapa viata sexuala, fete virgine vor sa simta pe pielea lor.dar o sa urmeze si consecinte. SPER CA AM FOST DE FOLOS

| EuPaulA a răspuns:

Eu cred ca viata sexuala trebuie inceputa atunci cand simti, nu cand scrie in carti

| Veterinar a răspuns:

Am zis sa intru si aici!
Va zic eu ca acele fete nu sunt fete ci... (nu spun ca sunt si minori).
Eu am aproape 26 de ani si nu am facut cu nimeni (sunt virgina) si ma simt bine asa. Sunt medic veterinar, am alte probleme, nu sa stau de s*x!

| Bl4Ck4nG3LInTh3D4rCk a răspuns:

Pt ca fiecare si-o incepe atunci cand crede ca e mai bine, mie nu mi se pare a fii o prostie daca atunci vr uh asta e, tu pierzi nu altcineva.Eo mi-am inceput-o acum 3 zice si am 15 ani jumate si nu regret deloc! big grin

| melisqu16 a răspuns:

Paii majoritatea fetelor se lasa influentate de prietene de cele mai multe orii intr-unj grup de fete majoritatea nu mai sunt virgine si tot timpu fata virgina e oaia neagra a grupului pentru ca ele povestesc despre...wai ce bine a fost wai il iubesc wai nu stiu ce si cand vine randu ei zice stii bai eu sunt virgina.de obicei fetele de 16 17 nu mai sunt si sa-ti raspund la intrebare de ce? pentru ca atractile fizice sunt tot mai puternice s cand o fata ajunge sa tina la un baiat ff mult sh acela o influenteaza sa o faca cu el de obicei fata se simta obligata doar ca sal tina langa ea happy

| Marisela_3214 a răspuns:

Viata sexuala se incepe in momentul cand te simti pregatita. nu este o varsta anumita, desigur, nu trebuie sa incepem la 11-12 ani, deoarece suntem copii, pentru acest lucru e timp o viata intreaga, dar copilaria nu ti-o da nimeni inapoi.