Pai si unde ti'ai lasat demnitatea?! Nu...nu prea trebuia sa faci asta, vezi el s-a invatat asa, stia ca ii permiti si iar s-a intors la tine. Ceea ce face el se caracterizeaza prin verbul "a folosi".
Toti oamenii au o rezerva undeva, la care apeleaza cand au nevoie de afectiune.
Nu-i corect fata de acea persoana, dar asta e viata
Ti-ai pus si tu intrebarea " pana cand? " cum il educi asa il ai. el s-a invatat ca orice ar face u il primesti inapoi si profita de asta. pune piciorul in prag ca tu esti sg care are de suferit
Dar tu de ce te lasa-i folosita?
Acum sa iti raspund la intrebarea ta. Pentru ca unele fete le permit acest lucru.
Si eu am facut prostia sa acord a 2-a sansa cui nu trebuia. Dar nu si a 3-a oara. Ai facut o prostie sa il primesti de fiecare data. Nu asa se face, pentru ca apeleaza la tine doar cand are nevoie, nu este doar al tau. Iti place sa fii a 5-a roata la caruta sau persoana lui de rezerva? Daca sunteti amici, e ok. Dar daca se intoarce la tine in sensul ca decide sa inceapa cu tine o relatie dupa ce s`a despartit de alta, nu e ok si ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare in legatura cu comportamentul lui.
Parerea mea. te-ai cam injosit pentru ca l-ai primit mereu, oare cum te-ai simtit cand te saruta de fiecare data stiind ca tocmai facuse asta cu altcineva? and over and over again.
In afara de Anca toti aveti nota 4 stati jos, total pe langa subiect. ce a intrebat fata si ce i-ati raspuns voi. uite ca tot eu dau raspunsul corect. e exact ca la calculator, cand un looser isi pierde datele de pe hdd, baietii inteligenti fac un backup inainte. e simpla treaba asa si in cz asta. cuvantul cheie e backup. ne plac siguranta si increderea, plus ca decat sa o arzi singur mai merge cate o reluare din cand in cand!
Da stiu, da' era primul` meu prieten, simteam ca lumea mi se darama in cap atunci cand ne desparteam(asta se intampla acu` 3 anim-am maturizat)... dar chiar daca ma folosea stiu ca tinea la mine, mi-a spus multe lume lucru` acesta:d(si mi-o spunea si el)
Oricum am trecut peste aceasta perioada.
Buna.
Eu cred ca nu ar mai trebui sa il primesti chiar daca il iubesti, asta inseamna ca te foloseste nici decum ca te iubeste.
P. S. sper ca nu tea deranjat raspunsul meu mi-am spus opinia