| Carmendcarmen a întrebat:

De ce fostul meu iubit încă îmi da likeuri la absolut toate pozele? Adică, daca ne-am despărțit de ce mai continua sa îmi dea likeuri... El a fost primul meu iubit și l-am iubit enorm de mult dar ne-am despărțit pentru că el mă înșela. Credeți că mă vrea înapoi? >:

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce-l mai ai inca pe FB?
De ce nu-l blochezi, asa cum ar fi normal, sa nu-ti mai vada contul?!

| Freya1 a răspuns:

Acuma când să plictisit de umblat din floare în floare şi a conştientizat că tu eşti o "partidă" stabilă şi de încredere vrea să îţi atragă atenţia şi poate chiar să te întoarcă.
Sfatul meu ar fi să îl laşi să îţi de-a în continuare like-uri dar cu atât să rămână

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Esti doar o piesa interschimbabila si pare-se ca ti-a placut cu el in tine. Trist; dar adevarat.

| Carmendcarmen explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

La ce te referi? Cum adică mi-a plăcut cu el în mine?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Carmendcarmen):

Adica: cu el in gand, in suflet, in inima.

| Doja a răspuns:

Te vrea inapoi sau vrea sa te tina legata de el. In ambele cazuri poate e bine sa te distantezi.

| Jonas94 a răspuns:

Nu, reprezintă principala capcană a bărbaților. Știe că ai un punct slab pentru el, va face sex cu tine apoi va dispărea ca măgarul în ceață.
Asta ca să știi la ce să te aștepțiwinking.

| asdf2kpower a răspuns:

Probabil omul nu e un bășinos, și probabil încă consideră că între voi există o relație de prietenie.

| VagnerLoveVL30 a răspuns:

Daa ♥

| miksajon a răspuns:

Poţi ierta infidelitatea iubitului iar relaţia mai are şanse să supravieţuiască!