Pai ce treaba mai ai tu cu el? Vad ca ai pretentii de la el sa fie apropiat fata de tine. Cum asa? E doar un fost iubit. Nu cred ca se poate lega o amicitie/prietenie de lunga durata dupa o relatie de iubire. Poate in perioada cand ati fost prieteni,el mai avea sentimente de iubire pentru tine si de aceea era mai apropiat. Acele sentimente poate s-au mai diminuat in timp, ele nefiind alimentate, ca doar deh, erati prieteni nu iubiti.Ei si diminuandu-se(au mai disparut adica, ca sa intelegi), el s-a mai indepartat, racit de tine. Probabil in perioada voastra de prietenie el mai era indragostit iar apoi i-a trecut vazand ca tu proabil in consideri doar un prieten. Nu mai avea asteptari de la el, ma repet: nu poate urma o prietenie lunga dupa o relatie de iubire. Daca tu il vrei sa fie apropiat de tine si ii simti lipsa, inseamna ca mai tii la el, nu ca vrei sa fiti doar prieteni. Nu stiu, gandeste-te mai bine la ceea ce simti. Pentru ca altfel nu-mi explic de ce ti-ar lipsi el ca prieten.
Eu zic sa-l lasi in pace daca il vrei doar ca prieten, sau sa lupti pentru el daca il vrei din nou ca iubit. Bafta!
Nu am pretentia sa vina la mine "Oo Bianca hai sa te iau in brate".dar avem acelasi grup de prieteni si iti dai seama ca vreau sa fie totul OK nu sa fie rautacios si sarcastic. Si nu mai avea sentimente pentru mine pentru ca in acesti ani lui i-a mai placut si de alte fete, dar era totul ok, si as fi inteles daca se intampla treptat dar s-a intamplat asa de brusc incat nu stiu ce sa zic. Eu il tratez ca pe orice alt prieten si nu am alte sentimente fata de el, si acum gadeste-te daca un prieten ar fi distant fata de tine sa de pe o zi pe alta tu ce ai face?
Pai mai esti cu el? Da sau nu....nu (mai) esti o persoana importanta cu care sa-si ocupe timpul, ce vrei sa-ti faca?
Din moment ce nu mai sunteti impreuna nu mai conteaza ce face el dar nici bine nu e sa va urati in continuare sau tu probabil inca mai simti ceva.
Eu nu il urasc, dinpotriva eu ma port cat de normal pot.
Tu mai esti cu el? Sau doar prietei? Pai, acum sunteti doar prieteni nu isi ocupa tot timpul cu tine ca nu are de ce.
HappynewCenusa întreabă: