Sunt fata, deci sunt sincera: fetele gem si de durere si de placere... dar in principal de placere... despre baieti cu siguranta gem de placere
Ştii, dacă femeile ar gemea de durere făcând sex, de ce crezi că ar mai face sex vreodată?
Eu nu pricep in primul rand dc gem...frate, e ok, da nici chiar cat sa te vaitzi ca disperatu/a. Nu zici nimic, nu poti sa zici ca iti vine, sau ca nu poti sa tea abtii. Nici o senzatie nu te poate face sa scoti sunete daca nu vrei. Sunt niste porcarii, asa facute doar d efect. Sa nu fie totu p silent:-J
Normal ca de placere, si nu e pentru a nu fi pe silent, e pentru ca asa simti si te exciti mai tare cand persoana de langa tine geme.
Ca mai sunt altii de-al de Florin Piersic si mai zice de vreun ciocoflender sau mai stiu eu ce altceva.
Bafta.
De durere la inceput deoarece nu stie km e iar cu timpu geme de placare.In cazul barbatilor ei la fel is simti o durere dar placuta nu stiu cum sa explic! funda!?:X
Depinde, unele de placere, altele (1 la 1000 este frigida ) care nu fac sex..., altele ca sa se simta barbatul bine, altele de durere ( doar la dezvirginare, sau in caz ca barbatul e prea dotat si atuncea iese rau ), altele sa sa dea mari, alea gem si singure intr-o camera de hotel, cam ata stiu, bft
anonim_4396 întreabă:
MissSunshine94 întreabă:
Byb2001 întreabă:
VacutzaRoscata întreabă: