Daca Nu stii ca exista si arta sexului, nu intra in discutie. Documenteaza-te intai si apoi spuneti parerea.
Unde am dat-o inainte cu arta. Am spus o singura data si nu ti-am raspuns tie. Si te invit sa-ti retii pentru ai tai expresiile jignitoare. Face parte tot din cultura si educatie.
Sunt studiile ale Centrului HIV si Sanatate Sexuala din cadrul NHS, SUA.
Du-te și mori că pui umbră pământului degraba. Extras dintr-un răspuns câștigător. Ignor pe viață
" Sunt 3 categorii de oameni în lumea asta, care se încadrează la această problemă.
1. Cei care sunt virgini și suferă și au o stimă de sine scăzută la mod exacerbat (accentuat, intensificat) Oameni hărțuiți și singuratici.
2. Cei care nu mai sunt virgini și suferă au o stimă de sine scăzută la mod exacerbat (accentuat, intensificat) Oameni hărțuiți și singuratici. Și
3.Cei care sunt virgini și vor să rămână așa pe viață și se simt mândri și fericiți de această performanță, acest aspect , care nu vor să fie ca ceilalți "lupi singuratici" și nici ca doritorii de a fi ca ei, care tot lupi sunt. Ei doar sunt mulțumiți cu ceea ce sunt și nu îi interesează de ce fac restul. Imuni, nonconformiști.
Din ce categorie vrei să faci parte! Eu îți sugerez 3! Alegerea îți aparține! Nu te ghida după părerile lor eronate! Tu nu ai nevoie de astfel de proști. Tu fii deștept ca să nu suferi! Cei care își ghidează viață, după a altora, nu și-o mai trăiesc pe a lor. Sănătate și aștept și o fundă dacă ți-a fost util sfatul meu. : )) Eu cred în tine! "
Uite ca si eu tot premiul 1 am obtinut mereu si ies si sefa de specializare la facultate.
De cand pana când mana e asociata cu frecatul? Ah, pentru tine.
Pentru altii e cu stresul la fund.
Vezi ca eu am spus in trecut. Nu am mentionat acum 50 de ani.
Uite ca eu cunosc destule cazuri cu fete care au copii de la 12 ani.
Scrie undeva ca la 21 de ani trebuie sa fii casatorit?
Unde i-am vazut? Pe strada!
Acum daca tu nu vezi, asta nu inseamna ca altii nu vad.
In primul rand eu mi-am exprimat parerea. Esti prea limitat sa accepti si alte pareri fata de ale tale.
Nici tu nu stii despre ce discuta cei de 10 ani. Vezi, nu accepti sa iti spuna cineva ceva, ca dai inapoi.
Esti limitat.
Eu am spus ca nu sunt in stare sa citeasca o carte, dar la sex sunt primii. Ai dificultati de intelegere.
Din tot ce am spus eu si ceilalti, ai venit cu contraargument.
Nu esti in stare sa pricepi ca nu toti gandim la fel si spunem ceea ce consideram noi.
Am mai auzit de asta, dar ma intreb ce arta o fi.
Ca oricine poate face sex.
Dar daca si asta e o arta, sa fie si mancatul, pe langa necesitate.
Si asta imi ofera senzatii placute, mai ales cand imi e foame.
Documenteaza-te, eu nu mai discut cu tine pe tema asta, deoarece esti neofita.
Sa stii ca la unele popoare si mancatul este o arta. Mai documenteaza-te.
Ai auzit de arta culinara? Asa si cu sexul. E o arta sa faci sex placut, spre desfatarea ambilor parteneri.
Sunt ca o picatura intr-un ocean. Exceptia intareste regula, intotdeauna.
Stii ce, sa-i spui lui mama-ta ca este limitata, care nu te-a educat sa fi politicoasa, nu mie, ca nu ma cunosti.
Am venit cu argumente, deoarece eu traiesc in lumea reala si-mi desfasor activitatea cu oameni de tot felul. Cand o sa lucrezi in domeniul social si cu problemele psihologice ale oamenilor, iti accept toate argumentele. In caz contrar accept, tie si altora, doar argumentele pertinente, bazate pe realitate si pe studii, nu pe gandirea empirica a unuia sau a altuia.
Si cu asta am terminat cu discutia pe aceasta tema.
PS. 1. Daca tu asta ai inteles ca eu am spus ca tinerii trebuie sa fie casatoriti la 21 de ani pentru a avea iubit(a), m-ai lamurit cu logica si gandirea ta.
2. In gandirea ta ingusta consideri ca nu poti iubi si nu poti face sex daca nu sti citi o carte. Iti propun sa cobori din bula ta inchisa si sa vezi realitatea. Daca nu, nu mai povatui tinerii cu ideiele tale lipsite de cele mai elementare norme ale vietii umane.
Daca nu cunosti, intreaba-ti un coleg de facultate. Nu mana este asociata cu frecatul, ci expresia pe care ai folosit-o.
Pacat, eu stimez tinerii, mai ales cei cu studii superioare si majoritatea care au muncit si muncesc sub indrumarea mea au fost si sunt de toata isprava, cu gandire spre viitor.
Si inca ceva: eu nu am vrut sa ma laud, dar mai obligat prin acuza adusa. Asa ca tu nu aveai de ce sa arati cum esti, ca nu te-am acuzat ca nu ai carte. Eu acuz unele persoane de lipsa de cultura, nu de lipsa de carte. Lipsa de cultura nu este tot una cu lipsa de scoala, care este doar al saptealea element ce contribuie la cultura unui om.
Dar mi-ai raspuns la ce am scris eu unde eu asa am mentionat.
Nu stiu pe cine ai putea tu indruma in viata, cand tu nu ai fost in stare sa intelegi cand se pune o cratima, sau cand un cuvant se scrie legat sau nu.
Ah, vrei sa zici ca ai îndrumat pe aici, pe un site.
De fapt, eu doar mi-am exprimat parerea. Nu sunt aici sa ma cert.
Acum, na, fiecare interpreteaza cum vrea.
Si ma doare undeva daca tu scrii corect sau despre ce crezi. Problema fiecaruia ce crede.
Sa ai o zi buna!
In primul rand ce au ideile tale nenorocite cu scrierea mea?
Desi imi place sa scriu corect, mai scapa si greseli, deoarece eu nu m-am nascut cu tastatura in mana: eu am scris cu pixul. Dar nici cu scrisul tinerilor nu mi-e rusine sa ma compar, deoarece pasareasa lor numai scriere literara nu este.
Totusi sunt curios sa-mi arati unde am gresit cu scrierea, eu, uitandu-ma la ce am scris la acest subiect, nu am gasit.
Eu cred ca tu nu prea intelegi ce spun oamenii. Unde ai gasit ca eu am scris ca am indrumat oameni pe un site?
Daca vrei sa-ti gasesc greseli, mai ales de logica si compunere a frazelor, iti gasesc si tie. De exemplu interjectia "ah" nu se foloseste atunci cand urmeaza o propozitie interogativa.
Greselile de scriere, care de multe ori scapa, sunt mai putin grave decat cele de logica.
Astept sa-mi arati greselile de scriere, ca sa le indrept.
Dupa tine majoritatea oamenilor de stiinta, medicilor etc. nu ar putea indruma, invata etc pe nimeni deoarece au o scriere incorecta, uneii din ei chiar execrabila. Cata logica in gandirea ta.
Unde-i logica la aceasta fraza? "Sincer, ma sperie cand vad fete de 12 ani ca vorbesc despre baieti." Dupa tine cetire fetitele de 12 ani nu ar trebui sa vorbeasca despre baieti. Nici macar nu au voie sa afirme ca baiatul acela este frumos sau destept sau, sau...
"...dar mai obligat". " al saptealea".
Si mai sunt, dar nu stau sa iti citesc romanele de individ frustrat.
Du-te de aici, omule! Nu vezi că tot comentezi de ieri întruna?
Stai acolo în gândurile tale, cu părerile tale, mă doare undeva dacă alea umblă de la 12 ani cu băieți. Aia era doar o părere și nici nu mă sperie ce fac alții cu viața lor. Și nici nu îmi pasă.
Vai de mine, ce greseli. Dar capul tau, ca gandeste irational nu este o greseala? Da, "mai obligat" este o greseala care nu trebuia sa se strecoare, dar se intampla, atunci cand ai invatat gramatica scriind cu mana si acum scriu la tastatura cu rapiditate. Ar fi o greseala "de cunoastere" daca s-ar repeta. Insa "al saptelea", ca are o litera in plus este ceva inerent cand scrii la tastatura. Aceste lucruri le gasesti si in presa, carti - unde scrierile sunt verificate de corectori specializati.
Prin asta caracterizezi tu un om, ii apreciezi cunostintele, capacitatea de munca si de a invata pe altii? Vai de capul tau. Daca ajung sa conduca tara oameni ca tine ne ducem de rapa.
Dar tu de cand comentezi?
Ce zic eu si ce intelegi tu! Eu apreciez tineii, dar ii apreciezi pe aceia care sunt destepti. Eu cand imi aleg subalternii ii aleg pe cei destepti, chiar daca sunt purin smecherasi, ca acestia stiu sa se descurce in toate situatiile. Nu-mi plac tinerii care una ii spui si alta inteleg, cei care sunt rupti de realitatea cotidiana.
Si cu asta, te rog sa nu-mi mai scrii, ca la mintea ta, inca nu ai terminat sa te joci cu papusile (asta inseamna psihologic sa nu ai un iubit la varsta ta). Nu vreau sa discut cu persoane care au gandire infantila.
Uite ca din nou am facut cateva greseli de scriere, pe care site-ul nu mi le-a semnalat.