Pentru ca niciodata nu ii putem poruncii inimii de cine sa se indragosteasca si de cine nu.Cand vine acel moment sa cunoastem o anumita persoana si sa ne indragostim de ea, numai tinem cont de nimic.Vedem in aceea persoana totul.Credem ca este diferita de ceilalti si ca nu ne va face sa suferim si sa nu o sa isi bata joc de sentimentele noastre.Insa de cele mai multe ori nu se intampla asa cum am vrea noi, si persoana de care ne-am indragostit intr-un final isi va arata adevarata fataasa cum se intampla in cele mai multe cazuri si noi ramanem decat cu amintirea si cu un mare rana in suflet care dureaza pana se va vindeca
Inimii nu o sa ii putem poruncii niciodata nimic.Ea alege si noi avem de suferit de pe urma aceasta
A te indragosti de cine nu trebuie nu se numeste greseala deoarece noi nu ne putem indemna inima pe cine sa iubeasca si pe cine nu. ar fi o greseala daca atunci cand ne dam seama de cine ne-am indragostit de fapt am continua relatia, in loc sa o incheiem. asta inseamna greseala de a iubi pe cine nu trebuie, a te indragosti de cine nu trebuie nu exista!
Hmm, nu stiu.
dragostea n-ar fi asa de frumoasa daca ar fi usor de gasit. Explicatii sunt multe, trebuie doar sa crezi in ele.
Si nu gresim, pentru ca nu tine de noi, tine de inima noastra!
Pentru ca niciodata nu e asa cum credem noi si ajungi sa te gandesti ca iti pare rau ca nu te vrea langa "ea" cand sti in adancul sufletului tau ca ai fi facut orice pentru "ea"
Dar oare cand te indragostesti de cina trebuie? ..recunosc ca acum sunt intr'o relatie foarte serioasa si e o poveste extrem de lunga si frumoasa la mijloc dar de unde stiu eu ca el e cel cu care voi trai toata viata, pe care il voi iubi vesnic? ..Bine inteles ca asta vrea dar pur si simplu nu ai de unde sa stii.
atunci cand te indragostesti nu gresesti, gresesti atunci cand sa spun asa te duci cu capul inainte si nu mai vezi nu mai auzi si nu mai asculti de nimeni si de nimic.Trebuie sa deschizi ochii chiar daca esti indragostit!
cineva_8314 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: