| MaDeclarFan a întrebat:

De ce ii place unui baiat, asa mult ideea ca e primul din viata unei fete? - Pe langa faptul ca daca fata e virgina, nu isi face griji ca cine stie cu cati baieti s-a mai culcat. E o satisfactie pentru orgoliul masculin sau nu e doar asta?

11 răspunsuri:
| shadow222 a răspuns:

Fiecare cum interpreteaza, fiecare cu gandirea lui...

| RAY a răspuns:

E ceva genetic ca masculu sa prefere sa fie primul din viata unei fete, e un fel de competitie sexuala mostenita, concurenta pentru o femela

| CominxIonut a răspuns:

In general acesti baieti care fac asta... sunt gelosi pe ei intr-un fel sau altu, e ca si cum ai cumpara o masina la mana a 2-a... poate avea diverse probleme... stii cum se zice. primul sex nu se uita happy

Răspuns utilizator avertizat
| daniel18 a răspuns:

Cred caci nici una si nici alta...
probabil se simt mai liberi...
doar nu toti is asa nu ai frica.

| FlyingSoul a răspuns:

Ai auzit vreodata de "Prima oara nu se uita"? Cred ca asta explica tot.

| mona a răspuns:

Se simt mai bine in pielea lor sa stie ca sunt primii...

| SageKid a răspuns:

Explicatia e ca toti vrem in dragoste ceva PUR, indiferent daca esti fata sau baiat.

| alkhymeia a răspuns:

Preferi sa deschizi tu o doza de suc decat sa bei dupa altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsurile voastre sunt irelevante, stiti vorba aia:" Daca prostul ar tacea, ar putea fi considerat drept intelept"
Raspunsul meu este: Da, este vorba doar de orgoliu, nu este nici un beneficiu tehnic in a dezvirgina o fata.

| Azµre a răspuns:

Nu îi place, aici se împarte în tabere!
mulți merg pe principiul dacă sunt primul nu mă uită și oricând mă duc la ea mă pot culca cu ea. Și e adevărat multe femei sunt atât de naive încât se culcă cu foștii prieteni, primii din viața lor chiar și atunci când ea este într-o relație. E o manipulare nimic mai mult. Un bărbat care iubește o femeie nu contează că a fost virgină sau că a fost sau nu curvă!
Un bărbat care iubește cu adevărat și se face să fie iubit de câtre femeie, va schimba aceste aspecte, vor fi nule la un moment dat.