| cîrne a întrebat:

De ce il iubiti pe cel de langa voi?

Răspuns Câştigător
| Jupiter a răspuns:

Te rog schimba poza aia... Ca parca nu-mi mai vine sa iubesc lumea.

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Langa mine acum n-am pe nimeni, sunt singur. De fapt, abia am venit din oras, casa e goala, si mi-am luat o bere. Simpla ei prezenta umple tot golul din casa. O iubesc ca-i rece.

nony
| nony a răspuns:

Pentru ca ea ma completeaza, este exact asa cum mi-am dorit, imi ofera aceiasi dragoste e care i-o ofer.si cele doua suflete devine UNUL.

| SweetCandy a răspuns:

Pt k imi e alaturi si pentru asta il divinizez, nu numai k il iubesclove strucklove strucklove struck

| cioko19 a răspuns:

Pentru ca e asa cum e :X

| Encore a răspuns:

Ca merita blushing

| hândel a răspuns:

Simplu, pentru. ca merita.winking

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca e copilul meu, pentru ca e un copil bun si pentru ca, indiferent ce ar face, e suflet din sufletul meu si il iubesc neconditionat.

| SweeTLemon a răspuns:

Pt ca si el ma iubeste si simt asta :X

| :*:*Dya:*:* a răspuns:

Il iubesc pentru ca merita sa fie iubit, il iubesc pentru cea ce este si sunt fericita alaturi de elhappy

| alma a răspuns:

Pentru ca ma iubeste, ma respecta, ma intelege, ma sprijina cand este nevoie, etc...Pa

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Ma...depinde cum il iubestilaughing. sau. ce iubesti al ellaughinglaughing sau ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru că îmi este drag.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi respect vecinii de langa mine.si-mi iubesc vecinele.decat unul strain mai degraba un vecin nu? si apoi vecinele mele arata bineeeee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca o iubesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mai desfasurata intrebarea, daca se poate! tu crezi ca daca eu, BlindulBen, stau linga tine ma iubesti? nu, stii de ce? pentru ca nu ma cunosti! Nu te supara dar la asa intrebare asa raspuns. Sau ai fi vrut sa-ti raspund : Iubeste ca sa fi iubit, respecta sa fi respectat si intelege sa fi inteles!

| Rebecca86 a răspuns:

Sunt atatea motive pentru care iubesc dar niciunul nu poate fi exprimat in cuvinte.

| chanlee a răspuns:

Iubirea nu se explica, se simte... iubirea nu intreaba de ce...cautam motive pentru a ne explica dragostea dar de fapt ele sunt mereu incomplete, nu iubesti pentru un motiv anume, iubesti pur si simplu si realizezi acest lucru prin complexitatea sentimentelor pe care le trezesc o anumita persoana in fiinta ta, dar niciodata nu vei sti de ce iubesti...

| mirvald a răspuns:

Stima si respect reciproc oferit neconditionat.

Întrebări similare