| Rukhsandra a întrebat:

De ce il iubiti pe iubitul vostru?

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Pentru ca ma iubeste si el, pentru ca langa el am aflat ce inseamna fericirea cu adevarat si chiar sunt fericita, pentru ca ma faci sa rad in cele mai proaste zile, pentru ca e al meu, pentru ca fara el nu as putea trai, pentru ca pur si simplu m-am indragostit de el si nu mai pot sa-i dau drumul, pentru ca e jumatatea mea, pentru ca langa el ma simt frumoasa, pentru ca ii el mereu langa mine sau in gandul meu, pentru ca exista si traieste doar pentru mine love strucklove struck

7 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Il iubesc pentru ca il iubesc.Am inceput treptat sa realizez ca nu pot trai fara ochisorii si gurita lui scumpa.

soothe
| soothe a răspuns:

Iubirea e un lucru foarte mare... nu incerca sa intelegi, pentru ca dincolo de hormoni, dincolo de mangaieri, de placere, de fiori. e iubirea neconditionata!

| raisa1993maria a răspuns:

Il iubesc pentru ca e cea mai importanta persoana din viata mea si pentru ca e alaturi de mine mereu, doar langa el am aflat ce inseamna intr-adevar sa iubesti si sa fii iubit.il iubesc pentru ca este darul cel mai pretios de la DUMNEZEU

| yanny`s a răspuns:

Pentru ca e un dracusor laughing

| Mina a răspuns:

Il iubesc pentru ca este EL. Il iubesc pentru ca langa el ma simt iubita, ocrotita. Il iubesc pentru ca ma respecta. Il iubesc pentru ca abia astept sa il vad. Il iubesc pentru ca ma face sa ma simt frumoasa. Il iubesc pentru ca ma asculta. Il iubesc pentru ca ii acord toata increderea mea. Il iubesc pentru ca ma face sa rad. Il iubesc pentru ca nu este punctual. happy Pot continua, dar concluzia este ca il iubesc mult, iubesc tot ce tine de el!

| maduuuu a răspuns:

Pentru ca exista!

| kinnky a răspuns:

Dragostea nu e conditionata.nu poti spune inimii ce sa faca...il iubesc pentru ca langa el sunt fericita, cand imi e greu, el ma sprijina si ma face sa zambesc, astept cu nerabdare sa ajung acasa stiind ca el ma asteapta. iubesc sa il vad cum se prosteste si se comporta ca un copil. pur si simlu, il iubesc.:X