| georgiana_5890 a întrebat:

De ce imi curge sange de fiecare data cand imi doresc sa fac dragoste cu prietenul meu, si de ce durerea e insuportabila? Nu am reusit nimic pana acum...hee hee...nu pot!

Răspuns Câştigător
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Buna din nouhappy.
inseamna ca inca nu te-a dezvirginat komplet,ci doar a inceput sa se largeaska si sa se rupa putin kate putin himenul. cand ai sa mai incerci,ai sa vezi ca nu vor mai fi multe dati in care vei sangera, si cel mai important, e sa te relaxezi.stiu ca e greu pentru ca esti la inceput, dar incearca sa nu inkordezi muschii, ca de asta te doare.te pup:*.

8 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Incearca altfel,uita de sangele care curge,aranjeaza-ti camera exact cum vrei tu sa fie,gen petale de trandafir,lumanari parfumate,muzica ta preferata,asta in cat sa te relaxezi foarte mult,pentru ca ambientul conteaza enorm. apoi incercati cu un preludiu cat mai lung pentru a putea sa te relaxezi,si totul va decurge exact cum vreti voi, cat despre sangerare poate fi doar din cauza ca prima data a fost putin mai brutal nu trebuie neaparat as te gandesti la vreo boala sau ceva, daca nu merge nici asa mergi la un ginecolog

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Buna,eu zic sa te duci cat mai repede la un ginekolog.nu e de joaca.

| emi29 a răspuns:

Poate esti prea mica tongue, daca esti majora bea 2 pahare de vin rosu bun si vei fii ok.

| Iepurila a răspuns:

Cati ani ai?

| catalin29 a răspuns:

Curge inainte de actul sexual?

| Alexa835377 a răspuns:

Cel mai probabil sangereaza pentru ca stai de fiecare data incordata si nu reusesti sa te relaxezi suficient de bine(o spun din proprie experienta).
La un moment dat vei observa ca incepi sa te relaxezi si ca vei simti placerea...happy

| georgiana_5890 explică:

Incordata sunt, nu as avea cum sa nu fiu.e o chestie destul de importanta pentru mine.Ideea e ca am incercat de 2 ori pana acum, prima data mi a curs mult, iar a doua oara ceva mai putin.si pe deasupra ma mai si doare.si de dezvirginat nici vorba...eu sunt mai micuta(fizic)dar chiar si asa.thinking

| georgiana_5890 explică:

Da mi si mie id tau Catalina, da mi uh mesaj cu el.Te pup:*