| nobody_9468 a întrebat:

De ce imi este teama{putin} pentru ziua de maine?
Adica, ok am fost cu el, ne'am despartit acum o luna, am trecut peste tot ce a fost intre noi.Insa imi amintesc ca ultima data cand l'am vazut la scoala facea avansuri unei amice de'a mele si chiar atunci ma intreba o prietena daca vreau sa fiu cu un amic de'al ei, eram hotarata sa zic nu, dar cand l'am vazut pe el cu aia am zis dasad. De ce impulsul asta?
De ce imi este teama ca maine cand il voi vedea n'o sa ma simt bine?

Răspuns Câştigător
| Dodolin_3371 a răspuns:

Pentru ca inca te mai gandesti la el, iar cand l-ai vazut atunci ca ii facea avansuri amicei te-ai enervat f rau.Asta e gelozie.Inca il mai iubesti.Sau cel putin mai tii la el. Ca daca nu ar fi asa nu te-ar mai interesa deloc ce face el.

5 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Dai o sansa noului tip dar incearca sa nu-l folosesti.
v-ati despartit acum o luna, nu prea ai cum sa nu mai simti nimic pentru el. Gandeste-te bine daca mai ai vreo sansa... daca nu, nu frange inima altcuiva.

| pisicel_5329 a răspuns:

Pentru ca l-ai acceptat din razbunare pe celalat. Si pentru ca tu inca il mai iubesti!

| laalaa a răspuns:

Pentru ca poate l-ai iubit.si asa se intampla cand iubesti pe cineva si dupa aia il pierzistraight face
>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu inca tii la el...incearca sa iesi cu altcineva si pentru un timp evita orice fel de contact cu el.sti tu vorba aia: "cui pe cui se scoate"...bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti asa. Faptul ca va veni ceva rau maine, nu va face decat sa transforme orice banalitate in rau. Fii mai optimista, desprinde-te de el. Cati baieti nu sunt in scoala? Mai ales la o varsta frumoasa, ca astahee hee.
N-are rost sa pierzi timpul plangand dupa altii. La batranete, cat ti-ai mai dori sa fii adolescenta, sa retraiesti aceste vremuri.
Capul sus!