Fiindca NU stii sa vorbesti cu o fata, nu-i arati respect si nici nu te comporti ca un baiat normal.
De ce iti iei block?
Pentru ca nici o fata nu va accepta sa-i spui tu 'ce faci, draga mea" cand nu-ti este cunoscuta, prietena sau iubita!
Intai ii vorbesti frumos si o inviti in oras, si dupa ce vacunoasteti pe real si-ti raspunde la intrebarea daca vrea sa-ti fie prietena/iubita, abia atunci ii spui "draga mea".
Dupa cum am spus, folosesti vocabular total neadecvat, de aceea nu agati pe nimeni si pari un ciudat/ sau obsedat sexual.
Mai lasa online-ul ala in pace, ca acolo nu ai sanse sa agati fete reale, acolo se flirteaza, se minte, se pierde timpul inutil!
Fete se agata pe strada, in magazin, la club, la o terasa, prin parc, dar nu online!
Culmea ca am întrebat pe una dacă vrea sa fim împreună din primul mesaj și a zis că daa, dar stă departe.
Și crezi că în magazin, pe stradă, la terasa, prin parc, după câteva conversații, merge sa o întreb dacă vrea sa fim impreuna? Mie nu-mi place să mă lungesc cu conversații improvizate.
Ti-am mai spus in nenumarate cazuri pe alte topice, ca DA, poti sa agati in magazin, pe strada, la terasa sau prin parc DOAR DACA: ai bun simt, esti respectuos si te comporti ca un om normal.
Tie nu-ti place sa respecti femeie, nu sa te lungesti cu conversatii care nici nu exista, ca pana acum nu ai fost capabil niciodata sa agati pe cineva. Deci vorbesti in necunoastinta de cauza.
Ca sa agati, trebuie sa inveti sa VORBESTI respectos, frumos, lung si politicos, ca numai asa se agata o fata!
Nu ai ce să vorbești lung
Direct o să fiu toată viața pana când o să imi meargă chiar și cu o fată neserioasă fiindcă la varsta mea chiar nu am răbdare și nici timp să stau sa vorbesc luni de zile cu o femeie, fără certitudinea că după se va întâmpla ceva, eu nu caut fete serioase.
Pai atunci nu ai ce sa primesti, ca nu se uita nici una la tine daca nu o plimbi, nu petreci macar 1-2 luni cu ea, ca sa-ti devina prietena, apoi iubita si in final sa accepte si sex dupa cateva luni.
Pai sunt fete care caută relație și trebuie să le spui direct că vrei relație cu ea fiindcă după o să le plictisești cu conversație o luna, doua cum spui tu, ele vor distracție din prima seară
Nu se plictiseste nimeni dintr-o relatie de 1-2 luni, dimpotriva, este considerata partea de inceput a unei relatii, cand fata si baiatul incep sa se cunoasca.
O relatie adevarat duraeza ani de zile si se incheie cu casatorie, daca exista dragoste reciproca.
La varsta asta să cauți relație serioasă?
Cred că femeile prin natură sunt construite să caute relatie serioasa și să se mărite, de aia vedem tot mai multe care termina liceul și sunt măritate cu copii.
Noi bărbații fiindcă vânători prin natura vrem cat mai multa pradă și asta considerăm noi o virtute
Despre ce vorbesti baiete?
Tu nu esti capabil sa aagti nici macar 1 singura fata si vorbesti de mai multa prada?
Dar voi femeile considerați mai bun un barbat care a avut multe femei fiindcă acel bărbat are experienta în pat și vă poate satisface mai mult decât unul care a avut o relație și aia scurtă.
No să vă uitați niciodată după un bărbat care se respecta, multe vă contraziceți singure.
Nu dupa asta ne alegem noi barbatii buni, ci dupa cum se comporta cu noi, cat de mult ne respecta, cata rabdare are cu noi, cat de mult ne demontsreaza ca ne iubeste samd.
Nu exista răbdare.Nu trăim infinit
Spune-mi un mod prin care as putea sa agat în magazin sau în orice alt loc și asa o să fac duminică
"acum 14 ore | VrRos05 explică (pentru Violleta2022):
Nu exista răbdare.Nu trăim infinit"
Si daca nu priemsti nimic de al nici o adfata, ce vei face?
Ca doar nu traiesti infiniti...
Te vei duce la or prostituata?
Nu fac nimic.
Las să treacă totul natural, ceva, ceva o fi si pentru mine, dacă nu, aia e, să se distreze alții, ca eu nu frecventez cluburile.
Sincer? Și eu as bloca pe unul care "de bagă" în seama cu mine cu expresii folosite și parafolisite de genul.
A ți bloca orice expresie ca sunteți niște speriate
Greșit. Nu suportam sa se bage aiurea în seamă un individ fără să-i fi arătat noi înainte vreun semn de simpatie, ceva.
Probabil că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Ele caută ceva, tu cauți altceva, probabil ai o mutră de minor și aia este.
Degeaba arăți bine, dacă la chip arăți a minor. Plus, poate le arăți scula de la început și ele nu vor așa ceva sau nu o consideră demnă pentru ele.