anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in ilustratiile pentru adulti sunt afisate tot femei cu sanii si curul mare? Oamenii chiar se simt atrasi numai de cele ultra-dotate?

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Eu cred ca asta e valabil pentru barbatii trecuti de varsta medie, dar nici aceia nu sunt toti la fel si nici cei mai tineri... dar da, poti spune ca o parte din barbati sunt atrasi de astfel de femei!

| LPCTSTR a răspuns:

Este o fantezie... caci "cu totii stim ca am tavali pana si ultima uscatura, vie sa fie", asa cum dramatiza fostul meu coleg de camin rolling on the floor

| lpavel a răspuns (pentru LPCTSTR):

Nu sunt toti atat de disperati ca tine... laughing

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

E vorba de "comics-uri" majoritatea au femei cu sanii si curul exagerat de mare Pe mine nu ma atrag deloc astea

| LPCTSTR a răspuns (pentru lpavel):

Nu degeaba am pus ideea intre ghilimele, nu imi apartie.
Iar, in alta oridine de idei, comparatia nu ma poate avea pe mine drept membru al ecuatiei, caci am alte dorinte pentru care sa fiu disperat, iar sexul nu este una dintre ele. Daca vorbeam de modele de reactoare nucleare sau tokamakuri, probabil sansele sa am orgasm instant erau mai mari rolling on the floor

| mdc98 a răspuns:

Da.

| Crisk a răspuns:

Așa sunt unii băieți care se cred șmecheri și golani cum se mai zice, și aia care cred că pot avea in pat pe oricine. Daca te lași greu de cucerit atunci sigur se îndrăgostește. Daca cineva te place cu adevărat nu se lasă până nu te cucerește, dar dacă vede că te face din doua vorbe atunci te crede că altele.