Pentru sexul implica un efort fizic mare, oricum asta nu trebuie sa va impiedice in vreun fel sa duceti la bun sfarsit actul sexual. E ceva fiziologic!
Se poate ca in timpul actului sexual sa se exercite o presiune la nivelul intestinelor.Este o problema medicala si nu trebuie sa te simti rusinata.Ar tebui sa mergi la medic pentru investigatii si tratament. O sa se rezolve
Probabil esti balonata la stomac, bea apa cu bicarbonat de sodiu si putin otet si se rezolva
doamne
Probabil esti asa excitata incat te scapi
nu stiu ma nene ce sfat sa-ti dau, nu am mai intalnit niciodata asa ceva, du-te la baie, rezolvati problemele, fa un dus si dupa aia... incearca niste pastile care sa-ti ajute digestia, sau incearca cu iaurt din acela Activia.
Va umplut astia de "stupid-uri"... ha ha ha
Nu le mai dati ma sfaturi, ca tot voi v-o luati in 'bot'... dar problema ei, ramane cea mai tare numai manca varza si fasole, asta e raspunsu
De ce sa scapi? pune asta in avantaju tau. faceti concurs care da "vanturi" mai tari, tu sau pr tau? p. s sa ne spui rezultatul
Poate ai o aciditate mare la stomac incearca sa iei niste pastile care scade agititatea, gen malox!
Stai linsitita nu este ceva grav, asa se intampla in anumite pozitii... si prietenei mele i se intampla.nu`i o rusine...
Dai drumul la cateva, poate chiar o sa-i placa. sti cum se zice: fiecare are mirosul lui specific