Sunt baieti destui care pot iubi cu adevarat, dandu-ma exemplu pe mine...Dar eu am "norocul" sa dau numai peste zdrente...de una serioasa nu dau si eu
Ti se pare! Exista si baieti care iubesc cu adevarat, dar voua va plac doar baietii rai, care va protejeaza, dar in schimb, vor doar sex.Sincer nu va inteleg...Cauta un baiat mai 'asezat' nu unul care de la 14/15 ani umbla prin baruri, fumeaza etc. pentru ca acesta este genul de baiat de care eu zic, ca trebuie sa va feriti.Fi-ti si voi mai atente cu ce baiat flirtati...
Sunt si barbati care iubesc cu adevarat (cred ), dar e normal sa spuna asta, doar nu o sa planga pana mor dupa una care nu ii baga in seama!
Problema nu e la noi! Ci la voi ca umblati cu toti cioflingari, v-o tr.ageti si dupa va parasesc! Cautati si voi un baiat mai asezat si sa vedeti ce va va iubi cu adevarat. Va lasati prostite de coc.alari care toata noaptea umbla prin baruri si bea, dar va simtiti "protejate" cu unul din ala. E vina voastra ca nu stiti sa gasiti un baiat serios. Daca unu-doi coca.lari sunt asa de nesimtiti nu inseamna ca sunt toti baietii asa. Dar voi tot fete ramaneti si sunteti axate numai pe parerea voastra deci, degeaba ne racim noi gura aici ca voi tot nu intelegeti...
Stiu mai mult ca sigur ca iubitul meu ma iubeste cu adevarat, mi-a arat asta, am trecut prin multe amandoi, deci exista o mana de baieti care sa IUBEASACA CU ADEVARAT!
succes!
Hey ba da..putem..cum spune si kusper exista baieti care te pot iubi cu adevarat probabil ai avut o relatie cu un baiat mai rau, imi fine..ideea e ca si fetele sunt smechere si dau (papucii) fi si tu atenta cum iti alegi dragostea, pa:*
Da ma, si sa stau in limba dupa fata respectiva si apoi sa-si bata joc. Jet decat asa mai bine deloc
Fetele de ce nu pot iubi cu adevarat si profita daca ai masina si bani? Ce pl.m...
Vorbim de baieti, nu de barbati )) Baietii se maturizeaza mult mai greu decat fetele si vad altfel lucrurile, n-o spun doar eu, ci si studiile. Deci, la varsta lor vor mai mult sa se distreze, nu sunt pregatiti pentru o relatie de lunga durata, serioasa. Cel mai bine...ar fi sa nu pui prea mult suflet intr-o astfel de legatura cu un baiat, sa-ti pastrezi anumite rezerve si sa vezi daca merita cu adevarat. Poti si sa astepti sa creasca sa stii
Dismally întreabă: