| Mădălina_2296 a întrebat:

De ce indiferenta doare asa de tare?
De ce prietenul ce el credeai cel mai apropiat te tradeaza pentru bani, sau alte prostii?
De ce suntem asa de rai?
De ce mai are rost sa avem prieteni daca nu stim sa ii pastram?
Unde a disparut acel ceva de odinioara? acel ceva care te face sa traiesti?
Societatea de azi se bazeaza numai pe bani, banii fiind singurul motiv de a mai trai.
Unde este dragostea, frumusetea, mila, ajutorul intre noi?
Ma intreb oare unde vom ajunge cu aceasta zisa "independenta", cum totusi depindem unul de altii...la fel ca si trenul... daca nu este locomotiva, vagoanele nu se misca.

Cele mai grele intrebari, atarna cel mai greu in viata, de ce oare?straight face

2 răspunsuri:
| ramona_4785 a răspuns:

Sa stii ca nu esti nici primul si cu siguranta nu vei fi ultimul care este tradat de un prieten.In lumea in care traim noi cuvantul prieten nu exista practic sau daca exista este inteles gresit. Imi pare rau sa spun asta dar asta e doar inceputul, ai sa ai parte de mult mai multe si ai sa realizezi ca lumea asta nu e asa roz ca uneori oamenii pot fi neoamenii.

| SweetPrinces a răspuns:

Buna, nu stiu si eu ma intreb, se pare ca in ziua de azi din pacate banii ne conduc pe noi nu noi pe ei, iar prietenii sunt prieteni doar cand ai sa le dai si cand nu mai ai ce da nu mai ai nici prieteni, eu una m-am convins cu asa "prieteni"sincer de 3 ani nu mai am nici o prietena si imi este mult mai bine fara.singura prietena ce o am este mama, ea este alaturi de mine si la bine si rauhappy