Inseala pentru ca nu le pasa cu adevarat de persoana de langa ei asta e motivul principal care il vad eu restul motivelor daca le zic le zic degeaba.
Stiti ce e mai dureros pentru mine? ca vorbeste pe la spatele meu cu cea mai buna prietena a mea si si ei ii bate apropouri... si o roaga sa amane secret sa nu afle nimeni ca lui ii plac secretele
Vorbeste cu prietena ta(avertizeaz-o) si datii ceea ce merita sa vada cum e.
Eu nu-i caut sa-i gasesc scuze
un studiu facut intro universitate in Anglia a dovedit ipoteza lui freud cum ca hormoni, cultura ne influenteaza in mod direct
75 la suta din barbati ar accepta sex cu o fata necunoscuta pe cand la voi rezultatul a fost 0 la suta
acelasi specie asa diferite rezultate de vina este Testosteronul care e la noi este de 5 ori mai mare ca la voi, voi aveti estrogen
de aici si diferenta dorinta sexuala este mai puternica la baieti si mai mica la fete
asta nu-i o scuza daca te iubea nu te insela, probabil e o persoana imatura al carui scop este sexul si atat
Nu toti inseala, doar magarii care au fost schimbati de societate.
Raspunsul e simplu, nu te merita.
Buna...te inteleg perfect si eu am trecut prin aceeasi situatie doar ca vorbea cu altele pe facebook si pe telefon mi-a zis ca nu s-a intalnit cu nimeni niciodata, doar ca la noi situatia e altfel suntem impreuna de 5 ani si locuim de trei ani la un loc, vezi si tu incearca sa vorbesti cu el sa-l faci putin gelos sau sa-ti dai intalnire cu altcineva iar el sa afle sa vada cum e si ce simti la mine a functionat iar acum ne intelegem mai bine...iti doresc succes incearca daca nu vrei sa-l pierzi daca nu da-i papucii ca nu meritam asa ceva depinde cum privesti situatia. numai bine :*