| onlyagirl a întrebat:

De ce inseala barbatii? nu ma refer la cei casatoriti,ci la cei care pretind ca au relatii serioase, dar totusi...se duc la altele

Răspuns Câştigător
| VladGH a răspuns:

Asta este un mister happy, sunt si barbati care nu inseala. Daca unui barbat i se invirte prada in ochi de ce sa nu o incerce? Asta sunt si gindurile femeii. Inseala toti intr-o aceiasi masura.

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca nu-si iubesc partenera

| irina20 a răspuns:

Le place sa se simta admirati, frumosi, inteligenti ca inca mai pot...(ca si femeile de altfel). Diferenta e ca ei vor mai mult decat priviri si flirturi, nu sunt "fabricati" sa gandeasca foarte mult.
Sunt barbati care la un moment dat nu mai stiu ce vor si de ce fac anumite lucruri.
Sunt si baieti ok, la locul lor care nu fac decat sa-si iubeasca partenera si atat.Dar ei au mai putine sanse la fete decat "golaniibig grin". Aici e vina noastra...

| pzh2000 a răspuns (pentru irina20):

Hmm foarte interesant spui de barbati ca "nu sunt fabricati sa gandeasca foarte mult". dar ce poti spune de fete care chiar daca si-au gasit pe cineva care le iubeste,le sustine,nu le inseala, nici macar nu ridica tonul vreodata, le iubeste curat si sincer mai devreme sau mai tarziu se va trezi batjocorit, inselat, etc. Iar apoi tot fetele vin cu texte de genul:"vai dar toti barbatii sunt niste porci etc." pai cum pana mea nu vezi ca ala vrea sa te f***a si atat, nimic altceva(nu vorbesc despre tine). nu pot inteleg asta. voi fetele spuneti de barbati ca ei gandesc cu p*** dar fetele cand desi stiu consecintele care vor fi daca se duc dupa un "smecheras"totusi tot se duc. Explica-mi. comenteza te rog.

| irina20 a răspuns (pentru pzh2000):

Dupa cum am mai spus, baietii care le iubesc sincer, curat, le respecta atat pe ele cat si pe familia lor, prietenii lor s.a.m.d. nu-s cautati.Pentru ca majoritatea nu vad in ei un iubit perfect,intelegator, sensibil, romantic vad ceea ce ele numesc "pampalau" care nu e foarte popular, n-are gasca mare, nu iese cu nimic in evidenta.Aici da,e vina noastra ca femei.
Problema e alta,un baiat(respectiv al meu), era genul iubitor, sustinator, sensibil, doar cu mine.Relatia era mai mult decat ok. Spune-mi tu, te rog de ce a luat in calcul alte optiuni? Ca el n-a stiut...
Vrei sa-mi spui ca n-ai dorit niciodata alta fata in afara iubitei "oficiale"?
Si pe bune, chiar cred ca nu sunt fabricati sa gandeasca foarte mult(nu toti, dar vreo 70% big grin)cel putin nu in dragoste.

Ok. si atunci de ce se mai plang dupa ca sunt inselate, umilite, etc. mi se ridica colesterolul cand le aud. serios. am un dezgust imens pentru ipocritele de genul asta. care e psihologia feminina?, te rog lamureste-ma.

Nu nu am dorit, daca sunt cu cineva dc sa calc stramb, dc sa ii insel increderea si sa o distrug sufleteste? tu ai face asta? imi e si rusine numai de gand in sine ca mi-a trecut prin cap asa ceva. straight face e ceva rau in asta?

Femeia e singura fiinta care se va plictisi, in mod sigur cu binele...(la fel 70-80%).Nu cred ca va intelege cineva femeile.Dar daca eati atent la detalii, iti vei da seama de la prima intalnire cam cum e.
La fel si in cazul baietilor, intre o fata pliinuta, cu 2-3 cosuri pe fata, cu haine banale, dar un caracter si un suflet extraordinar si o fata extrem de sexy, frumoasa, cu un decolteu foarte generos si lasat a vedere cu poze mai mult dezbracata pe fb...si cu un caracter ca cele de mai sus...ce-ai prefera? Fetele vor un barbat potent financiar si nu numai, cu multa putere si prieteni.Inteligenti,aratosi care sa faca in asa fel ca lumea sa se invarta in jurul lor..Vina e a noastra, punem sperante in oamenii gresiti cu toate ca-i cunoastem.

Tu faci parte din cei 20%, cel putin acum.E foarte posibil sa-ti schimbi parerea, cum majoritatea o fac.Eu nu sunt genul, dar nu neg ca m-am gandit la astfel de gesturi...n-am pus in practica, dar am gandit-o.Nu e nimic rau in a respecta si a iubi o persoana atat de mult incat nu vrei s-o faci sa sufere.Nimeni n-o face pentru a rani pe cineva, se gandesc doar ca nu se afla.
Sper sincer sa ramai asa si peste ceva ani.Si sper sa-ti gasesti pe cineva ca tine, desi sunt slabe sanse.Dar nu nule!

Serios tu ce ai prefera un prieten care te iubeste, te sustine etc( care arata bine,e inalt, inteligent, cult, nobil, tipul cavaler) sau un smecheras tatuat, cu gasca de golani si influenta? si inca o intrebare? cum poate o fata sa isi schimbe sentimentele atat de bruscstraight face

Eu sunt mai ciudata putin si inca sper la barbati care sa pot sta de vorba despre orice, inclusiv sentimentele mele.Sa putem viziona un film fara glume proaste sau pareri neconstructive..Sa-i pot povesti cum mi s-a parut o anume carte care am citit-o...Sunt multe prietene de-ale mele care ar "ucide" pentru un golan(habar nu am de ce, si nici ele nu stiu).Dar nu-l vor pentru mult timp.O fata educata vrea un baiat educat, o fata usoara vrea un baiat ieftin.
Sentimentele unei fete par a se schimba brusc, cand ele nu exista. Tine la tine doar din vorbe...Tu crezi si apoi te intrebi cum s-a schimbat cand ieri iti spunea ca tu esti universul ei.O fata care-ti va spune din ora-n ora "te iubesc", nu e foarte credibila.Cand o fata se va feri sa-ti spuna ceea ce simte e foarte posibil sa tine extrem de mult la tine.Atat de mult incat sa nu stie sa exprime in cuvinte.Ti-am spus fi atent la detalii si vei vedea diferenta dintre ele.

La naiba, am avut parte numai de distruse.straight face nu puteam da si eu de o fata ca tine. sunt atat de dezamagit...

Ai rabdare! Daca esti baiat istet vei alege ce trebuie.Detaliile fac totul. Daca-ti place vreo fata, intereseaza-te mai intai caracterulSau cauta caracterele prima oara, ele vor veni cu fizicul.

| RAY a răspuns:

Simplu,noi oamenii nu suntem monogoni adica faza cu a sta cu o partenera/partener e o mare minciuna
ne domina instisnctul animalic dorinta sexuala intensa foarte mare pe care nu o poate stapani nimeni ea vine din partea primitiva a creierului unde nu e ratiune,liber arbitru, desigur ca putem sa ne controlam dar nu sa oprim acea dorinta sexuala

apoi e iubirea fata de persoana iubita cea ce e diferita ca intensitate si e localizata diferit in creier

daca voi fetele vrei sa vi se zica de relati serioase ce ar putea sa spuna un baiat ca vrea sex?
nici o fata nu ar accepta asa ceva desi relatii serioase fara supare multe sunt jocuri de copii, atata timp cat nu esti matur nu vad ce relati ai putea avea de aici si avorturi, divorturi, despartiri etc
lipsa de maturitate

| KateMiddleton a răspuns:

Stii,ei inca nu au crescut, o iubesc mult pe mamica, dar se duc la bona/

| NnDWtf a răspuns:

Pentru ca si femeile insala, e un concurs.

| psica a răspuns:

Paii ar putea fi ca nu le place de aceea persoana care este intr-o relatie sau mai poate sa fie si alt caz sa vada daca persoana respectiva il iubestewinking

| DiandraDya a răspuns:

Le place sa iasa in evidenta si sa fie observati.

| anastasia9 a răspuns:

Chiar de au cea mai frumoasa femeie langa ei si le ofera tot ce e frumos si posibil.,, cand vor ei tot inseala indiferent.dc? ei au raspunsu

| anamariafrumoasa30 a răspuns:

Sa ne compare

| mida a răspuns:

De cele mai multe ori baietii se duc la alte fete cand nu sunt multumiti de iubitele lor, cand ele i-au inselat sau nu mai au incredere in ele.