| laviniuska a întrebat:

De ce intotdeauna cand crezi ca esti mai fericit intr-o relatie atunci se spulbera tot, oare sa fie un ghinion?

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, de multe ori noi ne-o facem cu mana noastra, nu ca am avea cine stie ce noroc sau ghinion...asa e viata, si cum bune dar si cu rele si nu prea avem ce face, trebuie sa trecem peste, la fel am patit si eu, cand il iubeam mai mult pe fostul iubit si ma simteam foarte fericita langa el, m-a lasat baltasad, nu stiu daca e ghinion, poate ca am gresit si eu, poate si el, poate nu ne-am dat prea mult interesul sa nu se ajunga la despartire, sa nu se spulbere visul de iubire, oricum orice are un inceput si un sfarsit si de multe ori cand te astepti mai putin se intampla sa ai parte de ceva rau, oricum nu in toate cazurile e la fel, depinde de fiecare in parte!

| Bacemi a răspuns:

Nu cred ca e vorba de asta. Sunt si persoane care sunt fericite impreuna o viata intreaga. Sunt momente in care din diverese motive, pierdici se spulbera tot. Trebuie sa inveti sa te aduni si sa mergi mai departe. Si eu am trecut prin asa ceva si e greu tare dar se poate merge mai departe.

| CevaNormal a răspuns:

Nu e asa, sa stii de la mine, ca intotdeauna, peste tot, exista momente fericite cit si momente nefericite. In fiecare padure exista uscaturi, dar daca ai dori o relatie perfect de placuta, atunci ar fi cazul sa-ti cumperi o insula dotata cu toate necesare pentru a duce o viata normala, si evident sa fiti numai voi 2, cool nu? big grin

| duDu_8774 a răspuns:

Saraca Monik chiar sufera sad...asa e viata.cu bune si cu rele dar nu avem ce face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ghinion ...asa e sa fie, si eu am patit asta de cateva ori pana acum.
un bun prieten de-al meu mi-a spus "Ai grija ce si pana unde visezi, ca visele se spulbera intr-o secunda" si mare dreptate a avut
Sincer nu putem face nimic decat sa o luam de la capat la nesfarsit in speranta ca fiecare isi are jumatatea ...si ca si`o va gasi intr-un final