| zubby05 a întrebat:

De ce întotdeauna te îndrăgostești de persoana nepotrivita? x_x

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

K trebuie sa pupi multe broaste pana la fat-frumos/ileana!

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fiindca suntem masochisti, ne place suferinta!

| Dariusuu a răspuns:

Intodeauna? In nici un caz.
Ca sa vrei o relatie trebuie sa te intragostesti nu? Chiar daca persoana respectiva nu e potrivita pentru tine. Priveste partea buna a lucrurilor tot timpul. Succes.

Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand s-a intamplat asta?

| mihaelaa18 a răspuns:

Pentru ca asa se intampla mereu sa ne indragostim de persoane nepotrivite.Practic inima este cea care decide in locul nostru. Daca am putea sa ii poruncim inimii de ce persoane sa ne indragostim nu am mai avea de suferit dar din pacate nu ii putem porunci nimic...ea alege si noi suferim de pe urma alegerii eihappy

| catalina_2916 a răspuns:

Pentru ca nu te indragostesti cu ratiunea, ci cu inima, iar inima nu cunoaste legi, ea doar simte...

| ĂăăAlexandra a răspuns:

Pentru ca gandim cu inima si sufletul nu cu creierul.=]] Am patit-o nu esti singurul/a big grinbig grin

| AndyLavy a răspuns:

Pentru ca traim pentru a iubi, chiar daca de cele mai multe ori dragostea nu ne este impartasita. si pentru ca uneori asta este farmecul. dar nu intotdeauna... va veni si timpul tau. happy

| SoulAssassin a răspuns:

Pentru ca asa are farmec totul...lupti sa obtii ceva cu persoana respectiva;

| AtomiX a răspuns:

Care ar mai si farmecul daca te indragostesti prima data de persoana potrivita? ..ca si in privinta banilor sau la oricare alt lucru.n'ar mai trebui sa lupti pentru nimic...ce viata interesanta ar fi, nu? o.o

| 1libercugetator1 a răspuns:

Asta ma intreb si eu de ce

| Gabriela1989 a răspuns:

Poate ca e persoana potrivita, dar prejudecatile, obstacolele, persoanele pe care ar trebui sa le ranim pentru a fi cu acea persoana ne fac sa credem ca e nepotrivita...Lupta pe care ar trebui sa o ducem pentru a fi cu acea persoana ne sperie, nu avem curajul necesar sa luptam si e mai simplu sa spunem ca e persoana nepotrivita, nu? ne lipseste taria de carcter si curajul...stiu ce spun, am fost si eu indragostita de o persoana "nepotrivita" big grin Pana la urma destinul nostru urmeaza cursul pe care il vrem noi, construindu-ne singuri viata asa cum o visam.Normal ca daca nu luptam sa fim cu o anumita persoana vom spune ca e nepotrivita.Majoritatea lucrurilor in viata nu vin pe tava, si asta nu inseamna ca nu is bune pentru noi

Întrebări similare