Buna, numai ei stiu ce gandesc; dar de obicei un baiat care iubeste o fata, o va iubi si nu se va schimba in rau, ba chiar mai mult, se va schimba in bine dupa prima noapte de dragoste; cei care se schimba in rau inseamna ca nu a iubit fata respectiva, ci a vrut doar sa o aibe si cum a obtinut ce a dorit, mai ales daca fata a fost virgina, el acum se crede mare si tare ca a fost primul si face ce vrea cu ea, ori o lasa balta ori se comporta urat si incetul cu incetul se debaraseaza de ea, dar nu toti sunt la fel.Mai sunt baieti care dupa ce a facut dragoste cu prietena lor, o iubeste si o respecta mai mult, dar depinde de fiecare baiat in parte.
De obicei nu se schimba in rau, dar nici in bine. Intr-o relatie adevarata, lucrurile nu se schimba dupa inceprea activitatii sexuale. Dar daca cumva in relatie nu erau implicate sentimente, ci doar dorinta sexuala, daca se ajunge la sex inainte sa se consolideze relatia, atunci barbatul isi da seama ca femeia este una relativ usuratica, care face sex ocazional si pentru care nu conteaza atat de mult iubirea. Atunci e posibil ca relatia sa se strice.
Motive:
1. A vrut doar să profite de ea.
2. E nemulţumit de cum a ieşit (nu s-a umezit ea suficient, a ejaculat el prea repede, etc. etc.)
3. De fapt relaţia nu a fost sinceră din vina ei.
Punctul trei o să-l dezbat în rândurile următoare pe larg.
Există fătuci şi încă multe care îşi pun o mască într-o relaţie, încercând să fie cu totul altceva decât sunt ele în realitate. Am văzut numeroase faze cu fătuci care când vorbeau la telefon cu prietenul lor îşi schimbau vocea, atitudinea şi vocabularul ceea ce, din punctul meu de vedere este total greşit.
Prietenul, ţinând la ea, încearcă să se dea cumva după masca aia chiar dacă în 99% din cazuri se prinde că e doar o mască dar de dragul ei încearcă să se gândească la altceva şi să creadă că nu este o mască. (chiar dacă ştie precis că aşa este!)
Aici greşeşte de obicei şi prietenul că nu-i spune. (Lipsa de comunicare omoară orice relaţie!)
După prima noapte de amor, de fapt, după ejaculare (şi de obicei şi atingerea orgasmului), organismul masculin elimină în întreg sistemul o neurotoxină care impune fiziologic relaxarea. Neurotoxina are rol de a neutraliza adrenalina creată în timpul actului sexual.
Ca timp, depinde de la bărbat la bărbat. Dar, de obicei, în primele 15 minute, bărbaţii sunt cei mai sinceri cu partenerele lor şi atunci chiar nu pot continua jocul de "a se face că nu vede masca" şi au tendinţa de a fi "porci", de fapt sinceri cu ceea ce credeau de la bun început.
Chiar şi după somn, el îşi va aminti ce-a crezut atunci şi va avea instinctiv încredere în ACEL considerent, imediat post-coitum, pentru că acela este total lipsit de influenţe "exterioare".
Sau...
4. De fapt este doar impresia ei că e mai rece cu ea.
Din intrebarea ta trag concluzia ca ai un gust 'bun' la barbati. Sau poate esti prea tanara, altfel nu stiu cum poti pune o asemenea intrebare.
Hai sa te intreb si eu ceva in acelasi stil, ca sa-ti recunosti greseala: De ce sunt blondele proaste?
Daca ea e proasta si s-a lasat macar el e destept!
Pacat de Unele fete din tara noastra.mai naive(prostalaie)
ce se lasa duse de nas de primul' ce'l simpatizeaza.Numa unpic sa fie "atatate" ca deja li se urca la capalea id deja ...Prafff
Nu au iubit acea fata si doar s-au folosit de ea. Stiu multi baieti care fac asa, dupa ce petrec o naopte cu ele le parasesc. Eu zic ca nu-i corect ce fac, daca ar iubi-o nu s-ar culca cu ea, doar cei care doresc sa se foloseasca de fete fac asa. Sicer, cunosc multe cazuri, chair si colege, in schimb cunosc o fata care dupa prima noapte cu un baiat au ramas fff buni prieteni si acum sunt impreuna, desi au facut ce au facut inainte cu mult de a fi impreuna.
Pentru ca si-a urmarit interesul, si-a atins scopul si acum are grija sa se descotoroseasca de fata!
Sper sa nu dai de astfel de baieti, asa ca ai grija pe cine alegi!
Inseamna ca a vrut doar sa profite de aceeea fata
Probabil daca nu faceau sex se desparteau. El cam asta vreuia de la ea