| nevermind89 a întrebat:

De ce intreaba fetele cate prietene ai mai avut, ce raspuns ar trebui sa dau si ce raspuns asteapta ele?

Răspuns Câştigător
| Andreeamirabelle a răspuns:

Fetele intreaba asta in general ca sa isi dea seama cat de serios esti(de ex daca schimbi fetele de la o sapt la alta si nu e nimic serios, nu vor avea o parere prea buna despe tine).Dar sincer, decat sa minti, mai bine spui adevarul, pentru ca in principal fetele asta vor sa auda.Chiar daca ai avut "prea" multe prietene, nu cred ca o fata va fi respinsa de tine din acest motiv, din contra, poate vei fi o provocare, sa vada daca ele ar putea sa aiba o relatie de lunga durata cu tine.De asemenea, poate fi si o intrebare pe care o pun pentru a isi da seama daca ai experienta in relatii sau esti "incepator".

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Prin asta vreau sa afle cat de experimentati sunt baietii sau pur si simplu e un fel de conversatie

| Cosmin1I a răspuns:

Experienta...

| pursisimpluAlex a răspuns:

Eu cred ca unele fete intreaba ca dupa sa faca comparatie ca e mai buna etc. ce daca ai avut mai multe relatii ( unele doar pentru sex poate) inseamna ca nu esti serios? un baiat poate avea 1000 de fete cand ajunge la cea potrivita se oprestewinking

| mikey06982 a răspuns:

O fata intreaba toate acestea pentru a sti ce fel de om esti...cite ai avut inaintea ei si daca ai avut multe pe care ai iubit-o cel mai mult, eu de obicei intreb si cit timp au durat acele relatii...big grin
Ce raspuns am astepta? Pai raspunsul cel adevarat, mai bine sa zici in fata direct cu cite si cu ce fete te-ai intilnit, decit pe urma sa afle de la altcineva, va fi mai dureros pentru ea si poate din impresia buna pe care i-ai facut-o sa devina o impresie f f rea...

| AnnealedPride a răspuns:

Miliarde si miliarde...