La ce povestesti tu aici cum ai ajuns la concluzia ca e curva? Poate ca, prietenul ei fiind posesiv, ea si-ar fi dorit o iesire din acel mediu.Si te-ai nimerit tu.Dar ii era teama de el.Asa ca nu judeca pe altii dupa aparente.Parerea mea este sa o lasi in pace si sa iti faci alta prietena(iubita).La ea nu ai nici o sansa.Din cauza lui.
Daca nu-i place mediul ala sa se desparta de el, cine naiba o obliga sa stea? Hai sa nu-i cautam scuze.
Simplul fapt ca ea a preferat sa nege tot in fata mea, faptul ca ea a fost impreuna in acelasi timp si cu mine si cu el, de aceea o consider o curva.
Ok.Daca asta este ideea ta despre cum arata o curva este problema ta. Oricum, nu te pricepi la asta.
Scuza-ma, o curva nu este cea care este impreuna cu mai multi barbati si niciunul nu stie de existenta celuilalt?
Cu mai multi da.Dar cu doi nu prea.Ea ar vrea sa scape de el oricand dar nu poate. Datorita geloziei lui.Din cate spui, imi pare ca tu pentru ea ai fost doar o iesire din rutina de care este satula.Asta nu se numeste curva.
Pustiulica, curva e o femeie care sta la marginea drumului si le cere soferilor sa i-o traga pe 50 lei. Iar in legatura cu intrebarea ta, nici nu ai loc in ecuatie, tipei ii place prea mult viata si nu vrea ceva serios. Poti s-o lasi in pace, daca tot o faci atat curva, nu inteleg de ce ti-o mai doresti, nu?
In primul rand, habar nu ai ce semnificatie are cuvantul "curva".
Prietena sau fosta ta prietena o fi nesimtita, mincinoasa, cinica, dar in niciun caz curva.
In al doilea rand, tot ce poti sa faci e sa uiti ca exista fata asta.
In primul rand de ce o numesti curva? fiindca face sex? pai cam asta urmaresti si tu cu ea.asta face si maicata cu taicatu, si asta fac toti cei care se iubesc? deci dupa cum vezi; toata lumea esti o curva.
Doar citeste ce i-am explicat si user-ului de mai sus te rog
Putica,da cati ani ai tu, ma de dai vrdicte asa de tari si pui etichete? hai sa-ti pun si eu una, asa de fantezie, da una care sa nu ti se mai dezlipeasca pana o fi TPU-ul pe ternet?
Eu zic sa stai departe de ea sa o ieviti acum depinde si de tine daca iti va trece dragostea fata de ea daca nu asteapta sa termini liceul
Sfatu' meu, daca vrei sa scapi cu ochii intregi si fara vanatai las-o in pace, una la mana ca se joaca cu tine, ii place atentia, tuturor le place, a doua la mana chiar si daca te-ai impaca si ai fii cu ea din nou, cel mai probabil o vei pierde iar.Citeste si tu pe aici cand te plictisesti : http://ghilimele.a-evolution.com/
Imi cer scuze pentru greseala gramaticala de mai sus, am fost grabit si eram destul de obosit la ora aceea.
Buna! Te sfatuiesc sa incerci sa o tratezi cu cat mai multa indiferenta. Nu judec pe nimeni dar fetele de genul ei iubesc sa aiba cat mai multe "victime", si asta doar pentru a fi in centru atentiei. Parerea mea este ca daca chiar vroia ceva serios cu tine nu va ascundeati, nu va tineati secreta "reatia"
Sfatul meu este ca nu marita nici macar atentia ta, cu atat mai putin dragostea ta
Bafta multa!
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: