Nu stiu . Oricum daca iubim suntemi dupa aceea dezamagiti , tristi .
Cei care nu iubesc au o viata frumoasa, isi bat joc, se distreaza .
Asta e
Scuze dar am ajuns la concluzia ca iubim de prosti ce suntem iar cei ce nu iubesc se distreaza isi bat joc si sunt fericiti. poate ca viata e mai frumoasa fara iubire imi cer scuze dara sta e parerea mea
Pentru ca fara iubire nu am fi oameni, ci niste roboti... Din intrebarea ta sa-mi dau seama ca iubesti pe cineva, dar tu nu iti doresti asta? Daca nu am avea sentimente, degeaba am trai pe lumea asta.
Iubim pentru ca am fost facuti din iubire cu asta ne-am nascut pentru asta suntem facuti pentru a iubi si a da nastere unor oameni prin iubire.
Raspunsul meu e iubim pentru ca, uneori avem nevoie de o persoana care sa fie alaturi cand nu intelegi ceva, dar sa te asiguri cai de ingredere nu sa-si bata joc de tine si asa. iar uneori suferim din cauza asta, ca nustii ce sa faci si nu stiu ce sa mai zic
Raspunsul meu e iubim pentru ca, uneori avem nevoie de o persoana care sa fie alaturi cand nu intelegi ceva, dar sa te asiguri cai de ingredere nu sa-si bata joc de tine si asa. iar uneori suferim din cauza asta, ca nustii ce sa faci si nu stiu ce sa mai zic
beausingurlamasamea întreabă: