Iubirea este ca o durere de cap ce ţine până adormi, ca mai apoi să te trezeşti şi să o iei de la capăt. Iubirea doare pentru că e mare şi mult prea neîncăpătoare pentru conştiinţa umană... Dacă s-ar măsura în minute, iubirea ar fi nelimitată, dacă s-ar măsura în metri iubirea ar înconjura pământul şi l-ar ocoli până la epuizare...
Buna, iubirea doare pentru ca asa e viata, pentru ca doar prin suferinta poti cunoaste adevarata dragoste, doar cel care a iubit cu adevarat stie ce inseamna sa suferi din iubire si sa te doara... iubirea doare atunci cand nu e impartasita sau implinita, totusi prefer sa sufar din iubire decat sa nu fi iubit deloc, iubirea e cel mai frumos sentiment desi aduce si durere, lacrimi, sunt incercari (parerea mea), sa vezi daca chiar e iubire adevarata, iubirea nu e o joaca cum cred unii, asta e...
Nu doare. Pierderea ei sau schimbarile prin care poti trece pentru ea dor. Dar se pare ca merita, pentru ca toti ne-o dorim cu toate astea, nu?
Pentru ca pui suflet atunci cand iubesti cu adevarat, ca te daruiesti cu totul, si te doare daca persoana iubita nu iti impartaseste sentimentele sau e indiferenta cu tine. Ca avem asteptari mari, avem speranta, daruim, dar de cele mai multe ori nu primim inapoi macar un pic din toata iubirea noastra ce am daruit-o acelei persoane. este greu, pentru ca atunci cand te doare sufletul, nimic nu il poate vindeca, doar iubirea...
Draga mea, iubirea nu doare, iubirea este expresia fericirii, a sufletului pereche, a implinirii, a zborurilor spre inaltul cerului, deci iubirea impartasita este expresia binelui, in cea mai pura existenta a sa.
Tu suferi din lipsa de iubire, suferi pentru ca iubesti pe cineva care nu te merita, suferi pentru ca te-ai legat de o persona care n-a vazut in tine sufletul pereche.
Nu dispera asteapta, cel ce te va iubi va veni si lasa timpul sa stearga durerea, deoarece cu certitudine cel in cauza nu stie sa iubeasca.
Eu iti doresc sa fii sanatoasa si iubita. Pentru iubire asteapta un timp mai prielnic pentru tine si deschide ochii si priveste in jurul tau si vezi cati baieti sunt in lume. Stabileste mai intai pentru tine ce calitati trebuie sa aiba persoana iubita si apoi gaseste omul care are acele insusiri. Mult succes.
Nu esti singura care trece prin asa ceva insa asta e iubirea iti da o lectie care iti va prinde bine
Stii eu am ajuns la o concluzie... Dragostea este automat egala cu suferita, nu poate fi una fara cealalata si cea si CEA mai importanta concluzie a mea este aceea ca Durerea din suflet o ai pentru ca vrei tu sa o ai. Legea atractii a universului raspunde la undele ce le transmite creierul tau "Nu mai sunt cu ea/el, ce ma fac? Nu pot trai fara ea/el". Asta va fi si mesajul transmis de mediul inconjurator dar gandeste-te foarte bine si cand spun asta uitate in oglinda si spune-ti cu voce tare "Nu el/ea e ultimul/a cu care voi fi in viata asta. Nu stie ceea ce pierde alaturi de mine si cate am eu de oferit, cat putea castiga alaturi de mine pentru ca sunt o persoana minunata care merita ce este mai bun". Fa asta, dar incearca sa crezi asta si vei avea o parere foarte buna despre tine si starea de spirit ti se va schimba. Tu vrei sa doara asa ca tu poti face sa nu mai doara >
Pentru ca ne indragostim inainte ca celalat sa se indragosteasca de noi. Pentru ca ne culcam cu cineva care nu e decis sa se casatoreasca (,) cu noi.
Doare pentru ca ai un suflet bun, iubesti cu adevarat si te implici cu pasiune intr-o relatie.Doare pentru ca partenerul nu traeste aceleasi trairi ca si tine. Iubirea nu coincide, in suflet si in trairi, unul din cei doi nu da importanta sentimentelor ce se nasc si trateaza totul la intamplare. Si atunci nici doctorul nu mai are ce sa-ti faca, doar timpul le rezolva pe toate.
Ceea ce simti tu in momentul respectiv se potriveste cu melodia Rihannei-Russian Roulette.
Respira, respira profund
Calmeaza-te, imi spune
Daca joci, joci pentru tine
Ia o arma, si numara pana la trei
Transpir acum, miscandu-ma incet
Nu e timp de gandire, e randul meu
Si imi poti vedea inima batand
O poti vedea prin pieptul meu
Si sunt ingrozita dar nu plec
Stiu ca trebuie sa trec acest test
Doar apasa pe tragac
Spune-ti o rugaciune
El spune inchide-ti ochii
Uneori ajuta
Apoi imi vine un gand inspaimantator
Daca el e aici inseamna ca nu e niciodata pierdut.
Suferi pentru ca alegi sa continui cand am mai ramas un gram de speranta, pentru ca asteptarile tale nu coincid cu ale lui. Unul dintre voi va ceda, conteaza ce puteti face pentru a merge mai departe, impreuna sau fiecare pe drumul lui.
Rock aici te contrazic, exista dragoste dar probabil nu ai trecut printr-o dragoste adevarata, daca n-ar fi dragoste ar fi viata si mai trista. daca n-ai pe cineva langa tine cu timpul ai sa simti singuratatea! cora stai linistita, pentru ca, cu timpul ai sa uiti de durere, asa e omenesc sa suferi! trebuie sa fi puternica si sa ai vointa sa treci peste neplacerea asta! bafta
Draga mea asa este viata. uneori nedreapta, iar iubirea face parte din viata.Stiu ce inseamna sa suferi din iubire si ceea ce pot sa iti spun este sa fi puternica si sa te gandesti ca orice sfarsit e un nou inceput.Trebuie sa dai dovada de vointa si sa ai incredere in tine.Si sa nu uiti un lucru:Nu se merita sa plangi pentru nimeni pentru ca aceia care merita sa plangi pentru ei, nu te fac sa plangi.Fi tare si dovedeste ca ai puterea sa o iei de la capat:*
Iubirea nu doare, ea este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla, doare in schimb iubirea neimpartasita si asta poate pentru ca trebuie sa invatam ca nu mereu putem avea tot ce dorim si din astea acumulezi experienta, asa e viata.
Iubirea poate avea doua fete.cand totul e bine si frumos esti fericita iar cand nu merge` relatia si persoana iubita se indeparteaza incepe sa doara si apar durerile. de fapt nu din cauza dragostei din cauza ca te`ai acomodat alaturi de cineva. iubirea te face si fericit si suparat in acelasi timp!
Dragostea?nu exista asa ceva! a murit de mult timp!
Este normal sa doara! Si eu am trecut prin asa ceva! Nu e usor! Dar ce e importatnt este ca inveti ceva si iti dai seama de greseli!
Iubirea doare dar cateodata aduce si fericire asta este roata vieti cand e bine cand e rau
Iubirea doare asa de tare pentru ca e unica, sau e singura durere care vine din suflet (celelalte dureri vin de la organele corpului nostru ) si ea se trateaza cel mai greu si doar cu alta iubire care o completeaza fiind cealalta jumatate..., iubirea e mai puternica ca orice de aceea ea nu poate fi invinsa ci doar pierduta, asa ca asta e consoleaza-te cu ideea ca la toti ne e greu.
Iubire doare in principiu din cauza oamenilor, din cauza celor carora le e frica sa puna sentimentele pe primul plan, si sa renunte la alte lucruri ce de fapt nu au nici o importanta in viata. Iubire poate fii cel mai frumos lucru atunci cand sentimentul este reciproc, insa in restul timpului, iubirea este cea mai crunta boala pe care o poate traii cineva. poate ca multi nu veti fii de acord cu mine dar asta e parerea me a este ca IUBIRE DOARE DIN CAUZA NOASTRA A OAMENILOR CARE NU STIM SA O IMPARTASIM.
Da asa este iubirea doare pentru ca asa ne dorim noi pentru ca de multe ori nu putem renunta la ceva pentru iubirea noastra inima mea a juns sa fie de piatra dar sunt sigura ca timpul o va vindeca asa e viata egoismul ne impiedica sa fim fericiti sau poate nu ne dorim cu adevarat acest lucru poate ca nu este marea iubirea a vieti noastre ci este doar in capul nostru si ne incapatanam santelegem asta si atunci cadn vom ajunge sa cunoastem cu adevarat adevarata iubire nu vom suferi
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: