Incearca sa te ridici din nou, fruntea sus nu e sfarsitul lumii, gandeste cate fete sunt in situatia ta, daca situatia financiara iti permite iesi prin oras cunoste oameni noi, la un film, teatru dupa preferinte, de una singura, daca situatia financiara nu-ti permite iesi prin parc la aer, incearca pe cat de mult posibil sa nu stai in casa inchisa, evita sa asculti melodii de dragoste pune ceva vesel sa cante, danseaza iesi in discoteca, si foarte important daca vrei sa-l uiti evita contactul cu obiectele lui indeparteazale, daca ai tinut la el le poti pastra ca amintire dar undeva inkise intr-un sifonier, la care sa nu umblii in fiecare zii, pozele la fel, locurile unde va ti plimbat evitale nu trezesc decat amintiri. Comunica cu oamenii din jurul tau cat de mult poti, iesi cu amicii la un suc, apoi ocupate si de partea fizica, mergi la sala ingrijestete, cauta alte okupatii placute, incearca o aventura nu e chiar asa de rau te va face sa uiti, dar nu mai pune suflet. Ca t despre mancare. manca macar odata pe zi nu te neglija ca ai sa regreti, ceva usor un iaurt etc Sper ca te-am ajutat cat de cat si eu am patit si am facut asa, acum sunt un alt om. n-am uitat de tot dar nici nu mai sufar cum sufeream.
Ce sa faci sa ca sa nu te mai gandesti la moarte? Hai sa-ti spun ce mi-a zis prof d fizica. Tu te sinucizi, lui ii v-a pasa pe moment "de ochii lumii", parintii tai vor suferi, tu in pamant, ai tai vor veni intr-un anumit timp la tine, se vor rari "vizitele la cimitir", la scurt timp vor veni sa te viziteze "cand isi mai aduc aminte" = O sa fii uitata! [aici ma refer la f iubit si( parintii nu te vor uita, dar cum am mai zis si sus "se vor rari vizitele" ) ]. Cine are de castigat din asta? Tu ca esti acolo in mormant sau el ca isi v-a continua viata? Binainteles ca el are de castigat. Tu, viata o ai inainte! E greu, stiu, dar o sa treci si peste asta. O sa iti gasesti pe altul si etc.
Daca acest ex era iubirea ta adevarata nu se termina asa, sau cel putin nu isi batea joc! Nu merita sa plangi dupa el si gandeste-te ca si lui o sa ii para rau la un moment dat.
Sper sa treci cu bine si lasa gandul de a vrea sa mori. Nu lasa sentimentele sa te duca intr-o stare unde vei avea tu si fam ta de suferit.
Daca as putea eu ti-as da funda pentru raspunsul tau :*. Mi-au dat lacrimile Adevar graiesti :*.
Multumesc frumos :*.
:*.
Gaseste-ti un alt prieten si incerac sa-l uiti pe fost. nu merita sa gandesti asa din cauza unui baiat. Baieti gasesti la toate colturile strazii, nu te mai imbufna si bucura-te de viata. Normal ca poti trai fara el. Cred ca nici la mama ta daca doamne fereste murea nu faceai asa cum faci la asta! Cel mai bine este sa-ti gasesti un nou iubit. Sunt sigura ca asa iti va fi mai bine cat despre mancare cum poti sa faci asta? Frate, crezi ca daca te omori acum pe el il va durea undeva? Nu! Cum nu i-a pasat pana acum, n-o sa-i pese nici in continuare! Viata este foarte frumoasa trebuie doar sa stii cum sa o infrumusetezi si, crede-ma, daca plangi si nu o sa mananci nu o sa vina fostul iubit la tine in brate. Sunt sigura ca este un baiat misto care te asteapta si care vrea sa fie cu tine. Daca acum tu suferi si vrei sa te omori, daca doamne fereste o sa se intample ceva mai grav cum o sa faci? gandeste-te ca sunt oameni intr-adevar nefericiti: copii care nu au o familie, nu au o casa, parintii lor mereu se bat sau cine stie ce-si mai fac. asta e necaz! daca moare cineva drag e un necaz. daca ramai fara casa e un necaz, dara asta este o copilarie nu un necaz!
Daca iubirea nu doare nu se mai cheama iubire. daca atunci cand iubesti nu ai fluturasi in stomac si emotii inseamna ca nu iubesti cu adevarat.
in primul si in primul rand iti spun ca din punct de vedere psihologic gandirea asta nu este sanatoasa(poti intreba pe cine vrei).(fapt pentru care deja nu mai ai pofta de mancare).
exista doar o singura concluzie! nu te merita. iar tu, in 3 ani chiar nu ti-ai dat seama de nimic suspect ce ar putea duce la situatia in care te afli?
un motto celebru a fost inventat pentru a ajuta oamenii, are 3 parti iar partea care te intereseaza pe tine este : LOVE like you've Never been HURT.
nu esti prima si nici ultima fata care a suferit in dragoste. mergi mai departe pentru a afla ce iti rezerva viitorul! succes :*
Timpul le va rezolva pe toate... Doare azi, doare maine, va durea si peste o luna dar ceva mai incolo vei fi bine...
Sper sa izbandesti. Chiar imi doresc asta. Si sper si sa iti aduci aminte ca nu te merita ori de cate ori iti este dor de el. Scuipa-l in gand si injura-l. E un nimic tocmai pentru ca lui nu ii pasa dupa 3 ani de relatie.
Nu stiu cum puteti fi voi fetele atat de naive... si fraiere totodata. Asta e. Tac ca ma enervez.
Te inteleg perfect si eu tot de 3 ani sunt cu iubitul meu, il iubesc mai mult decat orice pe lume si daca ne-am desp(doamne fereste)ca as fi distrusa. DAR la moarte nu m-as gandi sincer, viata e frumoasa si merita traita, trebuie sa luam viata exact asa cum e cu bune si cu rele si sa nu cedam niciodata sa luptam pentru ceea ce ne dorim si sa nu ne lasam invinsi de rele:*toate trec.
Asculta ma surioara iubirea e o mincing am a flat asta in noapte asta can o duceam pe iubita mea acasa suntem certati de 6 zile si dar tot o duc acasa in fiecare noapte o iubesc mult dar in noaptea asta m-a facut sa innebunesc o duceam acasa si mi-a spus ca de ma feresc de ea eu Iam raspuns ca nu ma feresc de ia si mi-a zis ca no intereseaza oricum ca are prieteni :'( :'( :'( :'( mia Frant inima si-a batut joc de mine imi vine sami tau venele jur ca Atata am plans ca nu mai am lacrimi iubirea e o minciuna :'(:'(:'(:'(:'( nu meritat sa iubesti o sa fi mere batjocurit:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Imi pare rau pentru tine... dar moartea nu este o solutie, daca el nu te apreciaza si nu da 2 bani pe tine inseamna ca nu prea ai insemnat cine stie ce pentru el capul sus viata merge inainte cu sau fara el o sa gasesti pe cineva care chiar sa tina la tine.
Sunt intr-o situatie asemanatoare tie dua 3 ani si jumate mi-a zis ca vrea sa plec acasa (stateam cu el in it) pentru ca visa ca ne despartim si devenise o obsesie pentru el chestia asta acum nu vb am fost de acord sa lasam timpul sa vedem ce se va intampla.Nici eu ca si tine nu pot manca.Trebuie sa fii tare desi este extrem de greu trebuie sa te gandesti la tine tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.Incearca sa iesi cu prietenele sa iti gasesti o ocupatie care sa iti tina minte ocupata si sa nu ii arati ca suferi poateindiferenta ta il va afce sa isi dea seama de unele lucruri, daca nu trebuie sa mergi mai departe ranile se vor cicatriza cu timpul, chiar daca acum pare un lucru imposibil. App cati ani ai?
Parerea mea este sa iti iei un alt iubit si sa uiti de acel baiat care a vrut doar o aventura stai linistita ca sunt unii care vor doar o noapte si atat
Ce inseamna foamea de Fundite cum pl. m sa fie vb de o noapte cand de fapt au fost trei ani fetito tu nu citesti sau nu intelegi gramatica?
Aozii vezi-ti de trebuie ta ca am dat un exemplu
Prin asa ceva am trecut si eu, dar daca iti ocupi timpu cu altceva si ai activitatei zilnici"scoala, prietenii, munca etc" vei uita.
Fara durere n-ar mai exista iubire, toti sufera din cauza ei.Am si eu o prietena caruia ii palce de un baiat care are iubita si din cauza ca s-au tinut de mana a plans. Ti-ai pus vreodata intrebarea:OARE EU AM FOST DE VINA CU CEVA IN RELATIE? P. S.arerea mea este ca nu trebuie sa pui la suflet si ca trebuie sa uiti tot.Gaseste-ti alte activitati!
Sper ca te-am ajutat!
Stiu ca e greu, dar o sa treci peste. trebuie sa fii totusi realista nu o sa l uiti in o zi sau doua, mie una mi a luat 2 ani sa trec peste o relatie la fel de 3 ani. la fel ma simteam si eu, dar sti ce am observat? aici deja nu mai e vorba de iubire, ci de obisnuinta de lucruri in comun de convorbiri, de cat de bine va cunosteati. Ideea de baza este sa nu mai vorbiti, sa nu va mai sarutati, sa va evitati cat mai mult posibil. tendinta este sa il cauti, sa va vedeti, sa va mintiti ca puteti fi simplii prieteni insa nu, nu se poate. Doar o alta persoana te poate ajuta sa trevi peste, incearca sa iti petreci cat mai mult timp cu prietenii tai sa iesi in oras, in niciun caz sa nu stai singura si sa-ti amintesti de tot ce a fost frumos, gandeste-te asa : el avea tot, avea o persoana care il iubea si care era dispusa sa faca orice pentr el, din moment ce a dat cu piciorul in tot inseamna ca nu-i pasa, nu inseamna ca nu te a iubit, este imposibil sa traiesti cu o persoana 3 ani fara sa intervina sentimentele insa, poate pentru el a devenit o rutina. cu timpul o sa l uiti dar in sufletul tau tot el va ramane THE ONE. asta nu se uita dar poti fii fericita si cu altcineva