| iulvas a întrebat:

De ce iubita mea a sangerat dupa 7 zile de la dezvirginare si la dezvirginare nu a sangerat deloc?

Răspuns Câştigător
| plasticstyle a răspuns:

De ce postezi intrebarea aici si nu o intrebi pe ea? ti se pare normal ca tu sa te culci cu ea si sa pui intrebari aici, de unde ai vrea sa stie altii, ceea ce ai facut doar tu cu prietena ta? doamne fereste ce copii

9 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Exact...gagicata NU era virgina omule. Si peste 7 zile i'a venit ciclul. Crezi ca ea nu si'a calculat sa stie cand s'o faca, sa nu aiba riscuri asa mari de sarcina. Daca n'ai chef sa te certi cu ea, parerea mea, nu'i spune nimic. La urma urmei, ce conteaza o pielitzahappy

soothe
| soothe a răspuns:

Prima intrebare: tocmai ii venise ciclul;
a doua: nu e obligatorie sangerarea (nici tie nu iti curge sange din nas de cate ori mai iei cate un pumn) - dar cel m ai bine o intrebi pe ea si daca o faci frumos si fara resentimente, poate iti raspunde;

| plasticstyle a răspuns:

2-stupid.mama ce no liferi

| EvelineFgm55 a răspuns:

Of doamnestraight facepai puii mei nu era virgina.

| Be12345 a răspuns:

1...trebuia sa sangereze pe loc.si 2 laughing atunci i-a venit ciclul(menstruatia) => te-a mintit ca e virgina rolling on the floor sorry straight face

| Melinda_8816 a răspuns:

Poate i'a venit menstruatia :-s, sau poate are niste infectii.

Răspuns utilizator avertizat
| iulvas explică:

Ciclul trebuie sa ii vina peste 2 saptamani si ea era mirata ca a sangerat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece iubita ta nu era virginalaughingrolling on the floor...si doopa 7 zile i-a venit ciclu...laughingrolling on the floor