Ai suparat-o cu ceva?
Cu un mesaj direct sau cu o postare pe care tu crezi ca nu a vazut-o?
Doar tu stii ce a fost intre voi, doar tu stii ce temperament sau caracter are ea. Ori i-ai gresit (sau are impresia ca i-ai gresit) cu ceva ori s-a plictisit de tine si asta e modul ei de a se desparti de tine.
Stai linistit ca nu mai este iubita ta. Ti-a dat papucii intr-un mod subtil si vorbeste cu alti baieti. Da-i block si las-o cu "baietasii" ei.
Pentru 2 zile nu trebuie sa te alarmezi. Fie ca sunteti la inceput, ca sunteti de mult timp impreuna, ca aveati o relatie mai adanca sau nu, e bine sa o lasi sa respire, sa mai arda si ea eventual ca de ce nu o mai cauti. Evita sa transmiti tensiunea, s-ar putea sa te incadreze la "sufocant".
Daca e cu adevarat iubita ta, inseamna ca ai o incredere in ea si va stii ea cum sa te caute sa vada ce se intample. Daca nu o face, poate nu merita. Daca ti-e teama sa nu pierzi ce ai construit cu ea, gandeste-te mai intai ce ai construit cu ea, ce si-a dorit ea cu adevatat si daca nu a fost o iluzie din partea ta, iar acum e dusul rece.
Cine stie, poate e doar ocupata si nu are timp decat sa se uite pe ce scrii si zice in gand "of, mai, nu am timp! "
Ca si-a gasit pe altul posibil cu bani si masina scumpa trist dar cam adevarat in ziua de azi, treci peste ea si nu suferi ca iti faci singur rau.
Salut Ajutor7654
Probabil nu mai este interesată de tine și nu stiu, cred că nu mai vrea să vorbească cu tine, dar lasă nu te panica, în viața asta până la urmă va fi cineva care să te iubească cu adevărat și o să te placă în felul cum ești, stai liniștit, doar trebuie să ai răbdare.
Dar posibil că o să îți mai răspundă cine știe, dar dacă nu ați va mai răspunde las-o în treaba ei, tu veziți de treaba ta și fă-ți viața după bunul plac.
Salut, te-am pupat