Eu zic sa nu fii de acord o.o" Pauza asta de "o saptamana" va fi definitiva din moment ce ti-a spus ca vrea sa vada cum e . Poate ca va descoperi ca ii e bine . Ce se va intampla atunci? Am patit`o xD.
Ar fi o chestie daca tu te-ai desparti de el din cauza neincrederii,iar daca sufera inseamna ca el chiar te iubeste, insa daca nu, poti sa o faci fara griji...
Dacă nu accepți pauza va rupe cu tine, iar dacă accepți pauza, în pauza respectivă, va încerca, să găsească o alta.
Sa il lasi sa decida el...si mai bine faceti o pauza de o sap sa vz daca poate sa stea fara tine
alceva nu stiu ce sa mai spun
Daca accepti pauza poate isi da seama daca tine cu adevarat la tine. daca nu`i acorzi aceasta pauza tot o sa se desparta de tine ca sa vada cum e.mai bine acorda`i chiar daca te doare.fii mai rabdatoare si daca va e dat sa fiti impreuna tot el se intoarce.bye bye.
Fii atenta draga mea, eu zic sa accepti acesta 'pauza' ca sa vezi daca chiar te iubeste! Crede-ma iti zic eu ca am patiti la fel.Decii, fa un timp pauza si daca se desparte de tine fii cu ochii pe el o luna ca cine stie sunt sanse ca sa fie din nou cu fosta prietena. Daca o sa fie cu inseamna ca cu tine a stat doar pentru ca nu a avut cu cine dar, daca timp de asta o luna in care tu o sa fii plecata nu va fi cu ea inseamna ca nu o iubeste si te iubeste pe tine! Sii tine minte o iubire adevarata nu se uita usor!