Pai pentru ca vrea sa se creada shmeker cand e cu ei. sa nu zica cumva ca l-a pus fata cu botul pe labe, sau ca s-a cumintit. vrea sa para si el ca ei, cand de fapt cu tine e un catzelush
Hmmmm... cred ca vrea sa se simta mai APRECIAT si sa faca o alta impresie aceea de a fi smecher.Am intalnit foarte multi baieti care fac asta vor sa demonstreze ca ei sunt in frunte. FUNDITA?
Poate vrea sa le "arate" prietenilor lui ca nu il tii in lesa si ca nu e dominat ci domina. Dar gandeste-te daca merita sa fii cu un astfel de baiat... daca te-ar iubi s-ar comporta frumos cu tine in orice imprejurare.
Nu stiu ce sa scriu
deschide ochii esti luata drept obiect de prietenul tau. daca tine la tine nu face asa, parerea mea.cauta pe altcineva -mai bine unul mai urat (dar cu un suflet mare)decat unul frumos care isi bate joc de tine
Scz ca sunt sincer da ii e rusine cu tine , nu stiu e persoana esti, probabil esti draguta si intelegatoare, da el se simte prost cu tine in preajma, si cand sunteti singuri nu vrea sa arate lucrul asta
anonim_4396 întreabă: