| princess_1786 a întrebat:

De ce iubitul meu se comporta intr-un fel cand sunt doar noi 2 singuri adica esti mult mai atent iar cand sunt cu prietenii lui este total opus?

Răspuns Câştigător
| Bijou_8404 a răspuns:

Pai pentru ca vrea sa se creada shmeker cand e cu ei. sa nu zica cumva ca l-a pus fata cu botul pe labe, sau ca s-a cumintit. vrea sa para si el ca ei, cand de fapt cu tine e un catzelush big grin

9 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La ce poza ai, parca ii dau dreptate.

| ATHOS a răspuns:

Se numeste lipsa de maturitate domnisoara!

| smile a răspuns:

Hmmmm... cred ca vrea sa se simta mai APRECIAT si sa faca o alta impresie aceea de a fi smecher.Am intalnit foarte multi baieti care fac asta vor sa demonstreze ca ei sunt in frunte. FUNDITA?happy

| Denisa a răspuns:

Poate vrea sa le "arate" prietenilor lui ca nu il tii in lesa si ca nu e dominat ci domina. Dar gandeste-te daca merita sa fii cu un astfel de baiat... daca te-ar iubi s-ar comporta frumos cu tine in orice imprejurare.

| RobertClaudiu a răspuns:

Ati facut dragoste pana acum?

| SteauaROsie a răspuns:

Nu stiu ce sa scriu laughing
deschide ochii esti luata drept obiect de prietenul tau. daca tine la tine nu face asa, parerea mea.cauta pe altcineva -mai bine unul mai urat (dar cu un suflet mare)decat unul frumos care isi bate joc de tine

| Pain a răspuns:

Scz ca sunt sincer da ii e rusine cu tine big grin, nu stiu e persoana esti, probabil esti draguta si intelegatoare, da el se simte prost cu tine in preajma, si cand sunteti singuri nu vrea sa arate lucrul asta big grin

| princess_1786 explică:

Ce legatura are poza cu acest subiect?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu aceeasi problema o am si eucrying