Pai il inebunesti ca esti sexy, si trebuie sa atentionez e cam stupid cum ai pus intrebarea e ca si cum ai intreba : De ce noua ne plac fetele? E lucru natural la toti baietilor e astfel (as vrea si eu sa scap de asta, poate orice baiat ar vrea dar din pacate imi plac fetele si nu pot opri aceasta erectie) be happy and ENJOY
Excitatia exagerata nu inseamna neaparat o iubire puternica, aduce mai degraba a ceva patologic.De obicei violatorii nu-si pot stapani asemenea,, superexcitatii,,. Depinde de tine ce vrei de la relatia voastra.
Bună Adina.
De ce se excită? Te iubeşte foarte foarte mult şi vrea să o faceţi, probabil aşteaptă ca tu să-l întrebi, şi nu văd de ce ai ezita asta. Dar fi atentă, PROTECŢIE asta e cel mai important .
Nu fă aşa ceva fără, vei regreta mai târziu.
Vezi când eşti tu singură acasă mai mult de 4-5 ore sau chiar mai puţin, sau el.şi atunci îl chemi/te cheamă şi... începeţi.
Mult noroc. Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98.
Pai, ca fata, iti zic ca asa sunt toti baietii. unii se excita mai mult, altii mai putin. Daca chiar vrei sa nu il mai ia valul, spune-i`o in fata : " Ia-ma mai incet " Din tot ce ai zis tu, cred ca acest baiat chiar te iubeste [ parerea mea ] bafta in continuare :*!
Da-ti si tu cu parerea asa...ca din ce a zis se duduce numai ca vrea sa i-o traga, niciun indiciu daca o iubeste sau nu.
"Din tot ce ai zis tu, cred ca acest baiat CHIAR te iubeste " - nu se intelege :s?`
Se intelege clar ce ai zis tu. Din ce a zis ea nu se deduce ca ar iubi-o, ci ca e atras de ea fizic.
Eu cred ca daca te saruti cu cineva, va placeti / iubiti. sauuu. unul dintre ei poate profita ce celalalt -ceea ce nu cred. [ am terminat discutia ]
Da-ti si tu cu parerea...
PS. Nu esti Dumnezeu sa-mi zici cand am terminat discutia. Poti sa nu mai raspunzi.
Mi se pare o chestie normala si foarte ok, exista multa pasiune intre voi care este importanta intr-o relatie, sunt altii care se excita asa greu orice le-ai face!
Adinelusha intreaba:
Buna TPU cum ii pot spune iubitului ca vreau sa fie mai tandru? el e prea timid vreau sa fie putin mai diresct. ofer funda
Adinelusha intreaba:
Buna cum il pot face pe iubitul meu sa imi atinga sinii fundul.ca el e cam timid dar mi-ar placea sa faca asta poate sa isi strecoare mina sub tricou vreau sa faca asta asta dar el e timid si cum sa fac sa fac toate astea?
Faceti-o pe strada sau daca nu gasiti un bloc si faceti-o acolo dar mai pe seara
Eu cred ca e nesimtit asa era si fostul meu prieten. Sexul nu = iubire, ci atractie si se manifesta diferit la baieti fata de cum se manifesta la fete. Fetele se atasaza mai mult cand intervine sexul si despartirea e mai dureroasa in timp ce pentru baiat nu inseamna mare lucru. Asa ca ai mare grija daca il vrei langa tine pondereaza`l
00Andreea008 întreabă: