| gabi_3901 a întrebat:

De ce la fete le este rusine sa intrebe "vrei sa faci sex"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super intrebarea, mai devreme un baiat mi-a dat 2 nefolositor pentru ca am spus ca trebuia sa accepte sa faca sex cu o fata care i-a ceur asta, da si fetele au dreptul sa ceara sex dar baietii ne vor da nefolositor pana or sa invete, biblia le-a dat nas, toate drepturile au fost ale barbatului femeia facea copii si deschidea picioarele, se mai intampla si acum.

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pentru ca de obicei baietii fac asta, in mod normal nu conteaza care cere, dar fetele sunt mai rezervate si chiar daca vor sa faca sex, asteapta ca baiatul sa initieze, depinde de fiecare in parte, fetele la capitolul sex sunt mai diferite ca baietii si nu au curajul sa le ceara baietiilor...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pentru ca fetele sunt educate altfel, sa se lase greu,... dupa multe declaratii "de dargoste eterna." si pentru ca nu simt dorinta sexuala (cu unele execeptii!) la fel ca noi, ci se excita mult mai incet, si abia apoi, cand se simt incalzite de declaratii, mangaieri, fiori,... si se simt eventual si lubrifiate = pregatite,... ar putea intreba "vrei sa..." sau pot, pur si simplu sa inceapa prin a saruta pasional, a mangaia indraznet, progresiv, dinspre fata, in jos, spre "vulcan", sa insiste acolo, fara echivoc, sau chiar sa si desfaca cureaua, nasturii, fermoarul, si sa se joace cu Mister Magic... sau (si) sa ceara direct: Te vreau! >>> Dar asta implica riscul ca el/tu sa te simti "altfel", "ciudat, sau "devalorizat", daca nu intelegi corect!, pentru ca nu tu ai fost cel care ai luat initiativa! Dar nu uita, nici tu nici ea/ele, ca fiind democratie si cum Emanciparea Femeilor se manifesta la tot pasul, SI ele au absolut acelasi Drept, sa simta Dorinta sexuala, si sa si IA INITIATIVA! Dar faceti-o Protejat, igienic si responsabil! SuuccessE!

lolita
| lolita a răspuns:

Mie nu imi este rusine, dar cred ca nu se pune tinand cont ca am 25 de ani si suntem impreuna de doi ani. laughing nu te astepta la o pustoaic a de 15 ani sa te intrebe daca vrei sex, cheful vine mancand, nu? daca o fata incepe sa sarute, sa pipaie un baiat inseamna ca vrea sex, nu il intreba direct:" vrei sex".

| simoSTAR a răspuns:

Pentru ca de obicei baietii isi fac o parere proasta despre o astfel de fata...pentru ca, desi suntem in sec 21 ne este rusine sau ne temem sa spunem lucrurilor pe nume tocmai pentru a nu fi catalogate altfel decat suntem.

| simoSTAR a răspuns:

... iar asta se arata, nu se sp...este mai placut sa te lasi condus de ceea ce simti decat sa intrebi " vrei? "...

| r8driver a răspuns:

Poate nu ai gasit tu o fata care sa-ti ceara lucrul asta...

| lacrimi a răspuns:

Sunt de acord cu PsihoSex.Cred ca daca vor ceva pot sa ceara, mai ales cand esti intr-o relatie ce deja dureaza de ceva timp.

| Tobeornottobe a răspuns:

Deoarece fetele MEREU trebuie sa para ele "fetitele cuminti" si ca ele nu se gandesc la asa ceva. dar nu e asa.si fetele se gandesc la asta.si poate ca cateodata isi doresc mult mai mult decat voi. dar se abtin! suntem mai orgolioase noi fetele fata de voi baietii!

| justify a răspuns:

Pentru ca de cele mai multe ori fetele sunt judecate pentru ceea ce cer...foarte vei auzi o fata sa iti spuna vreau...pentru ca asta e conceptia voastra sa le jigniti iar conceptia noastra e sa nu va permitem... dar sincer mai bine ii spui omului in fata ce vrei decat sa te dai dupa corcodush...parerea mea... poate ai noroc... pusi:*

| geany_6563 a răspuns:

Buna gabi normal ca si el vor sa faca sex dar ele nu se araata sti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
... pentru că nu au băieţii suficienţi bani să le plătească pentru o şedinţă de sex...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este vorba de rusine, vorbim de tactica.Pentru ce sa intrebi, cand poti sa iei initiativa si sa lasi lucrurile sa decurga intr-un mod normal si placut? Nici macar barbatii nu ar trebui sa intrebe asta, este mult mai sexy sa vina totul de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le este rusine.Asteapta doar pe cineva sa sparga incorsetura de reguli si-ti garantez ca dupa, nu mai gasesti nici o problema. Pot spune ca sint foarte inventive si au imaginatie din belsug.