| Lorena6879 a întrebat:

De ce la fete le place cand băieții poarta pantaloni de trening gri? Eu nu am nicio atracție fata de treaba asta.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu toate fetele sunt la fel, poate există unele fete cărora le place dar nu cred ca tuturor, si culoarea gri ca si albă sunt culori deschise care se murdaresc repede.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate unei proaste ii place asta, ca nu apreciaza nimeni un cocalar imbracat cu pantaloni de trening, indiferent ce culoare au ei.

| relian a răspuns:

Le plac la fetele care se uita dupa ce scual are respectivul laughing pantalonii de treininga lasa sa se vada asa cit de cit o umflatura, ori se muleaza mai bine pe scula cuiva, deci e ceva mai vizibil decat atunci cand porti altceva.

Am vazut si eu femei care se uitau la ce zic laughing unele chiar au recunoscut ca se uita
Violleta cu 2 de ll spune ca un bnarbat imbracat cu pantalon de training este cocalar laughing atentie barbatii, pantalonii de treining arata caracterul cuiva, e tare de tot Violeta asta cu 2 de ll, mai are si ceva numere 2022, probabil e masura ei la ce scula are nevoie laughing 20 ori 22 cm, e bun si asa rau

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Am o colega care nu-i suporta pe cei care poarta pantaloni de trening laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa întrebi tu happy

| Allemando a răspuns:

Troll.

| MISLO a răspuns:

Nu știu Loreno

| AlexSexMaster69 a răspuns:

Ca tu ești spurcata de satan și ele de Isus japita ordinara