Baietii in general. Vor sa dea impresia de "duritate". Niciodata nu isi arata sentimentele.insa daca si le arata le este foarte greu.Mereu auzi "cum sa par eu slab in fata ei" Au un mare orgoliu."Barbatie", dar uneori te pot impresiona ca in spatele acestui zid de indiferenta se ascund Foarte multe sentimente frumoase!:* Trebuie sa ai rabdare.pentru al cunoaste si a darma zidul pe care el la construit!
Parerea mea despre aceasta intrebare este daca le zici totul ca ty la ea ca o iubesty si le arety viata roza ele se ancred si pana la urma te lasa pentru ultu ca e ancrezuta ca ea asi spune dar de ce sa nul ansel ca oricum vine anapoi
Si asa mai bine nu le arety nimica parerea mea, si nu ca lear fi frica dar mai bine nu le arety nimica din ce simti la unele
In afara de zidul de duritate mai e si teama de a nu se rade.
Cand spui unei fete ce simti, sentimentul nu este mereu reciproc si de aici vine aceasta teama.
Era pe aici un baiat ionut nu stiu cum.Citeste-i intrebarile si vei intelege ca atunci cand iti pui inima pe tava s-ar putea sa ai parte de "intentii criminale" din partea "ingerasului inocent" pe care il iubesti
E vorba de faptul ca ei nu se confeseaza, d-aia nici nu vezi baieti barfind, in general.
Asa, ca nici nu pot sa vorbeasca deschis si de sentimente!
Ei doar iti arata si atat!
pentru ca este o greseala totala, nu le este rusine, putine sunt fetele care inteleg cu adevarat unele cuvinte si ca atare isi bat joc, ele nu vor sa auda ce simti pentru ele, ele vor sa stie daca o poti spune, odata ce ai spus-o spre suprinderea ta pe ea nu o interesa deloc raspunsul, ci faptul ca poate trece mai departe, de ce sa se multumeasca doar cu atat, sigur poate mai mult
Li frica sa nu fie respinsi Unele fete cand aud asta il ignora total In cazul meu a fost asa imi era frica de Respingere dar pana la urma i-am marturist ce simt pentru ea si ma baga mai mult in seama
Necunoscutul548 întreabă:
linarkfts întreabă: