| iuliana_8590 a întrebat:

De ce le plac baietilor ca iubita lor sa se joace cu penisul sau? sau sa-l masturbeze?

9 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nicole, te frustrezi degeaba, tipul nici nu cred ca stie ca existi. Argumentele tale au o oarecare logica, dar si cele ale lui Shobby, deci tu esti cea cu probleme.

| Pho3nix a răspuns:

Depinde cum se joaca cu penisul.
Adica, schimbi viteza ca la masina. Daca mai si caraie esti pe calea cea buna.
Ai grija ca s-ar putea sa scuipe.

| Miauti a răspuns:

Intrebarea ta e gresita, in general fetele doresc sa se joace cu penisul, ca sa vada cum creste

| Adyr0 a răspuns:

Masturbat = Autosatisfacere; implica doar o singura persoana si anume persoana ta. Daca sunt 2 persoane, de preferat baiat si fata laughing, nu mai e masturbare, e sex si tuturor ne place sexul, mai ales cand il faci cu o persoana draga (dragoste).

| AstaMicu a răspuns:

Pentru ca, la urma urmei si noi oamenii suntem niste animale si unii dintre noi au placerea ca prietena lor sa le faca chestia asta, nu stiu poate te-ai gandit ca nu poate sa faca ceva mai mult deatat, poate fata este prea mica si inca nu vrea sa isi piarda virginitatea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietilor le plac ca iubita lor sa se joace cu penisul sau pentru ca... Auzi, de cand au iubitele penis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma lasatio in pace poate se referea sal frece sau sa faca laba pai nu stiu cred ca asta ii excita si bai sobby bai magarule va obliga cineva sa ne faceti oral sau sa va jucasti cu degetul? Nu cred dar nici pe noi nu ne obliga nimeni sa va satisfacem poftele doar curvele phbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iuliana, invata intai sa tii stiloul in mana si sa-l folosesti in asa fel incat sa nu-ti mai iasa dezacorduri si fel de fel de enormitati. Apoi, poti pune mana pe ce vrei tu!
Exista barbati care nici nu-ti dau voie sa-i privesti daca nu esti educata, dar sa ii mai si atingi?!

| sobyy a răspuns:

Da voua de ce va place ca baietii sa va faca oral sau sa se joace cu degetul?

Întrebări similare