Da e adevarat ca preferam baieti inalti dar nici chiar asa de 1, 90-2, 00... unde i gasesti pe astia la meciurile de baschet? Si apoi nu sunt asa inalta ca sa mi trebuiasca un urias ca Michael Jordan. Daca are 1, 75 -1, 80 e ok. Sunt alte atribute/calitati la care ma uit mai mult decat la inaltime. Degeaba e inalt daca nu te atrage si nu poti schimba doua vorbe cu el. La fete e alta treaba-le prefer pe cele minione nu sa arate ca Naomi Cambell.
Bărbaţii de 2 m sunt aproape inexistenţi in România. Femeilor de fapt le plac, in general, bărbaţii cu înălţimi intre 1.75 si 1.90. Cei sub 1.75 arată f naşpa, din păcate, oricât de atrăgător ar avea chipul. Din fericire femeile fac compromisuri şi stau si cu cei pitici, dacă au diverse beneficii de la ei. Aşadar, dacă ai anumite calităţi căutate de femei, te accepta si la înălţimi mai mici de 1.75.
Mie nu imi plac asa de inalti, asa intre 1.70 si 1.82 sunt perfecti. Iar cei mai micuti sunt in general mai frumusei, mai degraba gasesc dragut unul de 1.65-1.75 decat unul de peste 1.80. Eu am 1.69-1.70 inaltime.
Cam asa. Eu cel putin ma simt mai in siguranta cu cineva inalt Dar depinde si de preferinte. Nu tuturor fetelor le plac baietii inalti sau ar prefera neaparat sa fie cineva inalt. Depinde si cum e la personalitate. Degeaba e inalt daca e un nemernic. Inaltimea e mai mult un bonus de multe ori
Este un fel de stereotip, cam la fel cu cel cu varsta, baiatul sa fie mai mare. De fapt si de drept e ceva la nivel psihologic, asa cum ai zis tu, ne simtim mai protejate. Asemanam inaltimea cu tot ce tine de forta, putere, stabilitate si toate astea. Evident, altfel ne uitam la un baiat mai inalt si la unul putin mai scund. Insa asta e doar prima senzatie, daca esti inalt si nesimtit, degeaba centimetrii. Totusi, e putin exagerat 2 metrii, cam 1, 90 asa, majoritatea suntem scunde si daca ridicati o mana sunteti de doua ori cat noi ))). Insa nici la 1, 80 nu esti scund, depinde de conformatie. Poti avea 1, 80 si sa ai picioarele mai lungi si sa pari mai inalt si sa ai 1, 90 sa nu ai picioare lungi. In acest caz daca nu ai pune doua persoane in acest caz una langa alta, nu ai zice ca e diferenta intre ei. Depinde si de masa corporala. Mai masiv, mai slabut
LearnToUseGoogleForStupidQuestions întreabă: