Pentru barbati fetele tinere sunt trofee sexule, ca cand vanam caprioare e asa e si barbatul un vanator, tu fiind mica esti un trofeu mare
Da,mai sunt barbati sau baieti ce se lauda ca o fata, femeie ii plac dar atunci cand sunt adolescenti imaguri (barbati imaturi)sau barbati invarsta ce te vad ca pe fica lor.
De ce?
La 19 ani tu nu ai minte nici cat sa-ti dai seama ca ala e prea batran pentru tine si iti poate fi chiar tata? Suntem fiinte rationale, stapaneste-ti nevoile, gaseste-ti un barbat cu cel mult cativa ani mai mare decat tine.
Ala peste 10 ani o sa inceapa sa i se albeasca parul in cap si sa i se zbarceasca pielea incet, incet iar tu o sa fii in floarea varstei, ce o sa faci atunci?
Lol, dar nu am sugerat ca as fi vrut sa ma cuplez sau marit cu el, doar m-a atras intr-o perioada, a fost ceva trecator dar el s-a laudat cu asta colegilor mei. Chiar il vedeam cum le zambeste cu subinteles cand eram si eu prin zona si isi faca ochiade fara sa-si dea seama ca eu il(îi) vad.
Dar de ce crezi ca isi propusese sa se marite cu el? Poate avea o experienta foarte misto cu un tip de varsta aia de o luna, un an sau 5 ani.
Referitor la albit, pentru cultura ta, multe femei considera foarte sexy barbatii grizonanti.
In plus poate nu ai prieteni de 40-50 de ani si singurul reper concret sunt neamurile tale de varsta aia. Eu sunt de acord ca unii la varsta aia sunt buhaiti, blazati, obositi si frustrati, dar nu toti sunt asa.
Stai sa mai imbatranesti 10 ani, tot pe una cu 3-4 ani mai mica decat tine ai lua. Decat tine ACUM.
Dar repet, treaba e sa si poti ca de fapt aici e problema.
2.000 de euro nu e chiar asa o suma enorma chiar si in Ro. E adevarat, probabil unul din 300 castiga atat, dar noi despre astia vorbim acum.
Mereu m-au atras barbatii mai mari de varsta si nu vad nimic rau in asta.
Pentru barbati fetele tinere sunt trofee sexule, ca cand vanam caprioare e asa e si barbatul un vanator, tu fiind mica esti un trofeu mare
Anonima17191 întreabă: