Nu toti baietii sunt la fel si nu toti profita.
Unii sunt profunzi si iubesc cu adevarat.
Altii sunt profitori si lasi.
Altii sunt rai, haini pana isi gasesc persoana care ii iubeste, si o iubesc.
Altii iubesc cu adevarat, si un urma unei relatii esuate, a unei dezamagiri, devin profitori si rai.
Probabil cel de care spui tu a avut o dezamagire in dragoste si nu mai are incredere in fete.
Vrea sa para interesant, ca toti, dar nu le iei tuturor.
Poate fi mai mult ca sigur penibil.
Sper ca ti-am fost de folos.
Funda?
Nu tuturor. Intr-adevar mare parte din baieti doar profita, dar de unele fete. Si acestia iubesc si cand iubesc ei iese urat. Asta e, asta e lumea de acum. N-ai ce sa le faci. Si daca ti-ar spune... hai sa o facem, dar vezi ca oricum nu o sa fiu cu tine, tu ai accepta? Nu. Asa ca folosesc cea mai usoara cale, profita de ea.
Eu ti-as raspunde tot cu o intrebare:de ce accepta fetele ca baietii sa profite de ele? Deci cine sunt mai vinovati? Baietii, ca profita de ceva ce li se ofera pe tava sau fetele(unele dintre ele) ca sunt naive si cred in tot ce spun ei?
Pai. Eu is baiat dar raspund la int asta
E adevarat si baieti profita de fete bate joc de ele le vb urat da in ele
dar uni baieti nu sunt asa(cum as fi eu)
Pe mine m-a lasat ca eram prea bun cu ea si vorbeam frumos si o iubeam cu adevarat dar si-a gasit pe altu care o injura si vrea sa scape de el. deci concluzia ca si fetele profita de baieti
Mirabela ...de ce spui ca baietii profita de fete? Cand te culci cu un baiat o faci pentru ca vrei si tu deci profitati amandoi din asta. E doar o proasta conceptie, o replica invatata de la lumea proasta
Pentru ca is proaste. Si un doi cred tot si pun suflet. Suflet pui dupa un an, doi.nu din primele luni