| novaria a întrebat:

De ce lumea se așteaptă să-mi pese că iubitul meu are soție și copii? Literalmente nu este problema mea; e treaba și familia lui.

20 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu iti pasa de faptul ca "iubitul" tau (o fi el iubit pentru tine, dar in conditiile date, tu esti amanta pentru el) are sotie si copii, dar iti pasa de ceea ce crede lumea despre asta? De ce?

| novaria explică (pentru wildthing):

Păi n-am zis că-mi pasă, am zis că de ce ar trebui să-mi pese. Mă fascinează tabuurile astea morale și de ce sunt văzute cum sunt.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Tu ești amanta cu care isi face de cap?

| ania a răspuns:

E si problema ta, ca aduci blestem peste viitorul tau. Ce semanam culegem pe viitor. Avem un prieten de familie caruia sotia i-a mărturisit ca singura lor fiica nube a lui, ca l-a înșelat si apoi ne-a sous ca stie de ce i s-a întâmplat, ca sibel in tinerețe a facut sex cu o femeie maritata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

"e treaba și familia lui."

da chiar asa...

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Pentru că literalmente într-o relație problemele unuia sunt și problemele celuilalt.

| novaria explică (pentru J0B0MAT):

Nu sunt de acord. Într-o relație fiecare partener e independent și formează o echipă prin colaborare, nu codependență.

| J0B0MAT a răspuns (pentru novaria):

Și într-o echipă contează când cineva are o problemă.Sau când se află în altă echipă ori într-o relație când se mai află în altă relație.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai literalmente tot tu o sa suferi!
Adică,poate acum e super cool rolul de amanta (personal,daca femeia accepta acest rol,numai de bine),dar vor exista repercusiuni in viitor,adică dacă el îți promite că va divorța,sa știi că ai șanse destul de mici sa reușești să îl convingi, mai ales daca are câțiva ani în spate cu soția lui
Plus că la urmă, că sigur va ieși la iveală, tu vei fi vinovată pentru tot, in timp ce el ...sa zicem că va scăpa mai ușor.
Merita?

| novaria explică (pentru Hyperion7):

N-am niciun interes ca el să divorțeze. Ba chiar îl încurajez să nu-și neglijeze copiii și nevasta. Vreau o relație de lungă durată, nu căsătorie, și n-am gelozii din astea ireționale.

| VoidEternal a răspuns:

As long as you're happy...

Lumea priveste de obicei ciudat pe cei care gandesc diferit de majoritatea. Ne putem ascunde dupa deget pana nu mai putem, dar adevarul e ca adulterul nu e o chestie nemaiauzita, dimpotriva. Dar e ascunsa sub pres in mai toate cazurile. Nu-mi dau cu parerea cat de moral sau imoral e sa ai genul asta de conexiune, pana la urma astea sunt notiuni flexibile.

Live and let live e o filosofie de viata la fel de buna ca oricare alta.

In locul tau probabil as avea o strangere de inima gandindu-ma la acel copil. Asta vorbind din perspectiva de parinte. In rest, nu stiu ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea e batuta in cap. Pana la urma si tu poti sa faci copii cu el dar sa nu te mariti ca o sa te insele.

| andrey69 a răspuns:

Dar dc ai accepta rolul de "remorca "?
Cand esti amanta nu esti iubita, nu esti asteptatata, nu adorata ci doar *** si intinsa in toate modurile iar asta poti gasi oriunde.
Exact cum s-a zis si mai sus toate au repercursiuni in viata chiar de nu le vezi acum.

| novaria explică (pentru andrey69):

Eu mă simt foarte iubită. Timpul pe care-l petrecem împreună e destul și mă simt adorată, și nu avem timp să ne sufocăm unul pe altul ca atunci când locuiești împreună. Și cea mai bună prăjitură își pierde aroma dacă mănânci prea mult și des.

| blackann a răspuns (pentru novaria):

Pana apare o a 2a amanta si dispari.
pentru ca esti prea ratata.

| SimonaBubu a răspuns:

Ești cea mai rea femeie dacă te bagi într-o căsnicie, mai ales ca are și copii.Lasă-l în pace fix pe el l-ai găsit, nu ai mai văzut baieti singuri în lumea asta?

| OmFiință1234 a răspuns:

Păi s-a însurat cu o altă femeie, și au făcut un COPIL!

Tu nu te simți nașpa?
Știind că se culcă cu tine, apoi cu alta?
Nu ai un pic de stimă de sine?

| novaria explică (pentru OmFiință1234):

Chiar deloc. Am destulă simă de sine cât să nu mă simt geloasă. Gelozia vine de la a simți că ceva ce ai e în pericol și trebui să-l protejezi. Eu nu mă simt amenințată în niciun fel.