| Sara2 a întrebat:

De ce m-a sarutat daca nu ma place? care sunt motivele pentru care un baiat saruta o fata pe care nu o place? nu pricep apoi m-a intrebat daca a exagerat cu ceva, apoi a 2 zi m-a sarutat iar, nu pricep de ce sa faca asta daca nu ma place?

12 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

A vrut sa se convinga daca zvonurile sunt adevarate straight face

| cristi202 a răspuns:

Poate ii plac doar buzele tale, poate ii place mijlocul tau, poate ii place... Iti zic un secret de-al nostru, de-al barbatilor: cind un barbat vede o femeie frumoasa, chiar daca e necunoscuta, daca are sansa sa o sarute doar o singura data, nu se va da inapoi! E valabil pentru 99 % din rasa barbateasca. Pentru tine ca fata, se presupune ca o face daca tine la tine, insa barbatii nu gindesc doar asa. Uneori ei vor doar sex, fara implicare emotionala. Nu e bine, dar asta e. Conteaza mai mult corpul fetei decit sufletul. Si, dupa ce a "cucerit" acel corp, stie prea bine sa o lase in favoarea alteia pe care o considera la fel de frumoasa sau si mai si. Asa ca, deschide bine ochii si vezi ce intentii are.

| Sara2 explică:

Deci, ce nu ati inteles, am iesit cu el de cateva ori in oras, eu il plac mult, da el nu ma suna, asa cand nu e cu mine este indiferent, nu ma suna, cand e cu mine se poarta frumos, dar... eu cred ca nu ma place nu stiu exact, din atitudinea asta ca nu ma suna

| oz a răspuns:

Probabil crede ca incet, incet se indreapta catre sex. Ii permiti un sarut azi, maine o mangaiere...etc.

| amanda33 a răspuns:

Io n-as pune botu pe cineva care nu il plac. trebuie sa fiu rupt de beat sau drogat dar nici asa nu as face gesturile astea.
ori te place si nu vrea sa zica, ori e pur si simplu curios, ori vrea sa te bage in pat. atentie mare! succes

| pissy_3104 a răspuns:

Probabil vrea sa demonstreze altora ca are tupeu sa sarute o fata cand are el chef si nu pentru ca`i place...
acum eu zic ca o fce l misto thinking
intreaba`l
straight face dar daca te`ar place ti-ar spune.
si apropo nu trebuie sa-i permiti ...adica daca nu vrei s te sarute tragei o palma de`l lipesti de perete rolling on the floor)))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De plictiseala tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate acesta e comportamentul lui,,,,,, poate asa e felul lui de a fi,,,, trebuie sa_l intelegi,,,, nu vrea pur si simplu sa_si dee pe fata sentimentele,,

| KlAuDyTzZa a răspuns:

Esti sigura ca nu te place? poate te place si de aceea te saruta.Eu spun ca te place pentru ca nu poti sa saruti pe cineva fara sa-l placi(parerea mea). Vorbeste deschis cu el si intreaba-l daca te place, si daca nu iti place ca te saruta nu-i mai reapunde la saruturi

succes:*:*

| NeKtar a răspuns:

Uite fetita draga nu permite oricarui tip sa te pupe deoarece nime nu e deincredere fie fata sau baiat nu conteaza gusturi toti avem insa nu ti se pare si tie ca ceva e putred al mijloc asa sa o faca fara vreo retinere thinking Adica tu daca ii permiti asta isi va da seama ca te manipuleaza usor fie te place fie doar sa se "joace" cu tine in pat ai grija de tine poate asa face mereu cu toate :o Ai grija :X

| GaTiTuXx a răspuns:

Exact asa am patit si eu cu un baiat, care e cu mine in liceu.Stateam pe hol,iar el tocmai trecea pe langa mine,s-a apropiat de mine,eu credeam ca vrea sa vorbim ceva,si m-a sarutat,eu am ramas pafflaughing adica nu ma asteptam deloc,a doua zi a incercat iar,insa nu i-am dat voie,si l-am intrebat de ce vrea sa ma sarute,mi-a zis ca ma place,insa nu era adevarat,el asa facea cu toate fetele,le lua in brate, le saruta, era ceva normal pentru el.Deci sfatul meu pentru tine este sa stai cu el de vorba, ma cam indoiesc ca ar tine la tine, dar.nu pierzi nimic daca il intrebi,oricum nu mi se pare un baiat serios din moment ce se comporta asa, fii atenta si nu te lasa manipulata de el! Nu uita, sunt destui baieti care merita cu adevaratwinking Succes!:*