Pentru ca esti geloasa pe el probabil.si cand esti gelos pe cineva te certi din orice motiv oricat de minor si neimportant ar fi el
Mda, intrebare fara rost, atata timp cat nu ne dai mai multe detalii nu avem cum sa te ajutam.
Buna asta mi` se intampla si mie si multa altor fete sunt siguraUnde nu este cearta si gelozie relatia devine plictisitoare nu spun...nu e buna nici cearta nici gelozia insa prin cearta demonstrezi ca nu esti de acord cu anumite lucruri la persoana iubita si la fel cu gelozia daca nu e nu e nici iubire dar ce e prea mult strica
Sincer ne certam cu pr pentru ca nu ne convine ceva:-s sau lor si asta poate destul de des) oricum cu timpul ne vom schimba si ne vom acomoda cu ei
Bafta multa
pS iubiti`va mt
Ori nu stiti voi sa comunicati, ori aveti prea multe certuri in relatie si trebuie sa sticeti Pa. Pai nu stiu, nu ne-ai zis de ce te certi cu el
Pentru ca nu ii dai si lui ceva sa traiasca in *** il ti-i pe uscat mereu, normal ca te certi cu el, in locul lui eu te lasam de mult timp si imi vedeam de trebuie mea decat sa stau 1 an dupa tine.