Poate ca ai o teama inexplicabila ca in iesirile astea ale lor s-ar putea petrece lucruri rele,care ar putea afecta relatia voastra,poate te temi sa nu fie indemnat sa te insele...
Ai mai multa incredere in prietenul tau, mai ales daca se comporta bine si nu ai nimic sa-i reprosezi, toata lumea are nevoie de spatiu personal, iesi si tu cu prietenele tale, decat sa stai sa te enervezi!
Eu nu ies si as vrea sa stea si el in casa
Nu-l poti obliga,draga mea,nu iti apartine ca mana sau ochiul tau,e o persoana vie, cu prieteni, libertate si alte conceptii parentale.
Nu te mai necaji, ofera-i libertate fara sa i-o scoti pe nas, posesivitatea nu e buna.
Indeparteaza si strica relatii...
Esti posesvia, nu e bine ai mai multa incredere in el si ofera-i libertatea necesara
Tu vrei să-l știi toată ziua într-un singur loc... stând în atenția ta chiar dacă tu, bineînțeles, ai voie să faci orice.
Aici nu e vorba de gelozie sau teamă, ci de ideile tale.
Cred că merită și el puțin timp cu prietenii, gândește-te la asta.
Asa fac si eu ) deci avem ceva in comun...
Pai... mi-am dat seama ca sunt geloasa pentru ca el se distreaza fara mine, ca nu este langa mine, ca eu stau in casa si el ese afara si se distreaza si ca daca iese el fara mine s-ar putea sa nu-i ii placa pentru ca el ar vrea sa iesim amandoi dar na si poate gaseste pe alta care poate iesi mereu.
Stai de vorba cu el. Ajuta, eu i-am zis si a inceput sa rada dar cand am spus ca este o chestie serioasa m-a luat in brate m-a sarutat si mi-a zis ca vrea sa se mai distreze si el ca baiat ma lasa si pe mine sa ma distrez ca fata si nu am de ce sa-mi fac griji.Nu ar trebui sa iti mai faci griji dar ajuta sa vorbesti cu el.Pe mine m-a ajutat si ar trebui sa stai si tu de vorba cu el
Eu una nu sunt de acord cu cei care spun ca esti prea geloasa sau posesiva. Mi se pare normal sa te simti asa. In datile cand tu iesi din casa, iesi doar ca sa stai cu el. in schimb el mai are obtiuni. daca tu nu poti iesi, exista baietii! Stiu sentimentul.e naspa rau.el sa se poate distra fara tine, dar tu. nu, fara el. Asta e. iti dai seama ca nu ii poti reprosa. ar iesii urat, e normal sa vrea sa iasa si cu ei. Pe mine ma enerveaza asta la baieti, faptul ca daca ies cu prietenii, iubita trebuie sa lipseasca! In fine. poate da, ii sufocam. dar asta e pentru ca ii iubim. Sfatul meu e... nu sa ii arati ca ai incredere in el, pur si simplu sa ai! Nu te lua de el. daca iese cu ei si nu il interoga )..Si nu ii arata "situatia" asta a ta. trebuie sa pari si tu un pic mai indierenta. nu trebuie sa creada ca tu stai toata ziua in casa si astepti sa te sune sa iesi afara... daca el isi ia timp liber (cu baietii), i-ati si tu. chit ca tot in casa stai )). Daca el te-a refuzat la o chestie de exemplu, ca sa iasa cu baietii. spune-i si tu data viitoare. ca mu poti iesii. (ca iesi cu ai tai/ ca te-a chemat nu stiu cine afara. cheama tu alte persoane afara. ca nu trebuie sa-l mintit meh. ). Bafta :*.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: